Karabükspor ile berabere kalarak şampiyonluk yarışında ciddi bir yara alan Galatasaray'da, Başkan Ünal Aysal'dan, Teknik Direktör Roberto Mancini ve oyunculara tam destek geldi.
Karabük'e helikopterle giden Başkan Aysal, İstanbul'a takımla birlikte döndü. Helikopterlere gece uçuş izni verilmediği için eşi Fani ve yöneticilerle birlikte kafile uçağına binen Aysal'ın, Kastamonu-İstanbul arasındaki 40 dakikalık yolculuk boyunca Roberto Mancini, yardımcısı Tugay Kerimoğlu ve takım kaptanlarıyla özel bir toplantı yaptığı belirlendi.
Yardımcıları ve yöneticilerden uçağın ön tarafını boşaltmalarını isteyen Başkan Aysal, sezon sonuna kadar üç cephede oynanacak bütün maçlardan galibiyet beklediklerini dile getirdi. Sarı-kırmızılı kulübün patronu, "Şampiyonluk falan gitmedi. Bu yarışta kaybettiğimiz bir şey yok. Hiç kimsenin kafasını yerde görmek istemiyorum. Sizden bir isteğim var. Bundan sonra ki bütün maçları kazanın" dedi.
Başkan Ünal Aysal'ın ardından söz alan Mancini ise "Ben de Başkan ile aynı görüşteyim. Karabük maçı ve puan kaybı geride kaldı. Şampiyonluk inancımızı kaybetmeyin yeter. Bundan sonra sadece deplasman değil, bütün maçlarımızı kazanacağız" ifadelerini kullandı.
'ARENA'DA KAYBETMEYİZ'
Roberto Mancini'den sonra bir kez daha söze giren Ünal Aysal, Süper Lig'de kalan 4 deplasman maçının kazanılması halinde takıma dev bir prim verileceğini müjdeledi. Aysal, "Eğer kalan 4 deplasman maçını da kazanırsanız, priminiz adam başı 165 bin dolar (yaklaşık 365 bin lira) olacak. Zaten TT Arena'da maç kaybedeceğinizi düşünmüyorum" diyerek hem jest yaptı, hem de Chelsea maçı öncesi güven tazeledi.