Bakkal, 0-0 sona eren maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Trabzonspor ile oynanan maçların skorunun önceden kestirilemeyeceğini söyledi.

İyi ve hedefleri yüksek bir takıma karşı mücadele ettiklerini dile getiren Bakkal, "Maçın geneline bakınca net pozisyonlarımız var. Atabilsek, kazanacağımız pozisyonlar bulduk. Özellikle ikinci bölgedeki oyundan memnunum. İkinci devrede bunu biraz daha öne taşıdık. Geldiğimiz ortamda bu puanların çok önemi var. Oyunun genelinde çok iyiydik. Seyirciye teşekkür ediyorum. İnanılmaz destek verdiler. Bugün gol atsaydık güzel oyunu galibiyetle süsleyebilirdik" diye konuştu.

OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİ GECİKTİ Mİ?

Bakkal, "Oyuncu değişiklikleri konusunda biraz geciktiniz mi?" sorusunu, "Oyun iyi gidiyordu. İyi giden bir şeyi değiştirmek takıma zarar verirdi. Geç yapmamda herhangi bir sebep yok" şeklinde cevapladı.

ALİ ÇAMDALI: GALİP GELEBİLİRDİK

Torku Konyasporlu futbolculardan Ali Çamdalı ise ilk yarıda iyi oynadıklarını ancak bunu golle süsleyemediklerini belirtti.

Çamdalı, "Maç, ikinci yarı daha dengeliydi. Karşımızda yorgun bir Trabzonspor vardı. Biraz şansımız olsa galip gelebilirdik. Ben geleceğe ümitle bakıyorum. Bu oyun disiplinini koruyabilirsek en yakın zamanda daha güzel sonuçlar alırız" şeklinde konuştu.

KABZE: İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLMADI

Golcü oyuncu Hasan Kabze de Trabzonspor karşısında 3 puan almak istediklerini ancak 1 puanın da iyi olduğunu aktardı.

İlk yarıdaki pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Kabze, "Maalesef istediğimiz gibi olmadı. Bundan sonraki maçlarda aynı şekilde oynarsak 3 puan alırız. İlk yarıda gol sonrası hakeme itiraz ettim ama gerçekten ofsaytmış. Devre arasında yan hakemden özür diledim. Hakemlerin üzerine çok gidiliyor. Onları da takdir etmek gerekiyor" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR CEPHESİ NE DEDİ?

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Cemil Lütfi Canalioğlu ise Konya'ya 3 puan için geldiklerini ancak 1 puanla yetinmek zorunda kaldıklarını belirtti.

 Maçta genç oyunculara fırsat verdiklerini anlatan Canalioğlu, ikinci yarıda oyun üstünlüğünü ele geçirdiklerini belirterek, "Pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. 90 dakika golü düşündük ama olmadı" dedi.

Genç oyuncu Mustafa Akbaş da dengeli ve fazla pozisyonun olmadığı bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Kötü zeminde iki takım da iyi mücadele etti. Takım arkadaşlarımı ve rakibi kutluyorum. Maçın hakkı beraberlikti. Öyle de oldu" değerlendirmesinde bulundu.