Gökhan Töre'nin bonservisinin alınamaması durumunda Beşiktaş, Olcan Adın için düğmeye basacak. Trabzon'a karşı oynanan maçın ardından, “Olcan tek başına takım gibi oynayıp, bizi felç etti” diyen Bilic de, onu kadrosunda görmeyi çok istiyor.

Beşiktaş, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına da şimdiden başladı. Bir yandan Şampiyonlar Ligi’ni ve zirveyi kovalayan Siyah-Beyazlılar, kendilerine sunulan yabancı-yerli transfer listesi içinden de tercih yapmaya çalışıyor. Teknik direktör Slaven Bilic’in yerli oyuncular arasında ilk hedefinin Trabzonspor’lu Olcan Adın olduğu öğrenildi. Bordo- Mavililer’le sözleşmesi 2015’te bitecek olan 28 yaşındaki kanat oyuncusunun ısrarla alınmasını isteyen Bilic, bir bakıma Gökhan Töre’nin yerini de doldurmayı planlıyor. Rus ekibi Rubin Kazan’dan satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralanan Gökhan için istenen bonservis bedeli 7.5 milyon Euro. Beşiktaş, Gökhan için 5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Ancak elini güçlü tutmak isteyen Beşiktaş, Olcan’ı takımı dahil ederek önümüzdeki sezon kanatlarda yaşanabilecek olası bir sıkıntıyı da ortadan kaldırmanın planlarını yapıyor.

Her formül devreye sokulacak

Kartal’ın kurmaylarının yakında Olcan için Karadeniz ekibiyle temasa geçmeye hazırlandıkları ifade edildi. Transfer konusunda tüm imkanların seferber edileceği, ayrıca takas formülünün de alternatif olarak tutulacağı belirtildi. Hatırlanacağı gibi Beşiktaş, deplasmanda Trabzon’la 1-1 berabere kalmış ve maç sonrası Bilic, “Olcan tek başına takım gibi oynayıp, görev yaptığı kanadı felç etti” diyerek, milli futbolcuya
övgüler yağdırmıştı.

(Fanatik)