Sağ dizindeki menisküs yırtığı nedeniyle hafta içi Almanya'da ameliyat olan Gökhan Töre'nin yokluğu, Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilic'i sıkıntıya soktu.
Sağ kanatta Töre'nin yerine kime görev vereceğini seçmekte zorlanan Bilic'in, Serdar Kurtuluş'un formsuzluğu ve Holosko'nun da istenilen seviyede olmaması nedeniyle Oğuzhan'ı bu mevkiye çekeceği öğrenildi. Tecrübeli hocanın, son idmanlarda Jones'u ortaya çekip, üçlü orta sahayı denediği, Oğuzhan'ı ise sağ kanatta görevlendirdiği belirtildi. Bilic'in idmanda Olcay'ı da sağ kanatta deneyip, solda Uğur'a şans verdiği ancak bu sistemde çok fazla ısrarcı olmadığı ifade edildi.
Önceki günkü idmana boğaz enfeksiyonu nedeniyle katılmayan Almeida'nın yanı sıra ayak bileğinde tendon ağrısı bulunan Necip dün takımla çalıştı. İki oyuncunun da bugünkü karşılaşmada forma giyebileceği bildirildi.
LİMİT DOLDU
Son dört haftada 5 puan toplayabilen Beşiktaş'ta sadece kadın ve çocukların izleyebileceği Akhisar Belediye maçı dönüm noktası olarak görülüyor. Teknik direktör Bilic'in futbolcularıyla özel bir toplantı yaparak karşılaşmanın önemini anlattığı ve "Puan kaybetme limitimiz doldu. Şampiyon olmak, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyorsak, bundan sonra oynayacağımız tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız" dediği öğrenildi.
Kaynak: Sabah