Milli futbolcumuzun oyuncu değişikliği için tabelada numarası yandığı anda ise tribünde tüm taraftarlar ayağa kalkarak alkış tufanı koparttı. Burak Yılmaz ise kendisine veda eden taraftarlara, elini kafasının üzerine vurarak "Başımın üzerindesiniz" mesajı verdi.

Lille ile Rennes  Fransa Ligue 1'in 38. ve son haftasında Stade Pierre-Mauroy'da karşı karşıya geldi. 2-2 biten mücadele, Burak yilmazın da Lille formasıyla son maçı oldu.

BURAK YILMAZ VEDA ETTİ

Ev sahibi ekibin gollerini 11. ve 88. dakikalarda Weah kaydetti. Rennes'in golleri ise 41. dakikada Bourigeaud ve 90+3.dakikada Guirassy'den geldi. Geçtiğimiz günlerde Lille'e sosyal medyadan veda eden Burak Yılmaz ise Fransız ekibiyle çıktığı son maçta 81 dakika oyunda kaldı.

TARAFTARLAR ALKIŞLARLA UĞURLADI

81. dakikada Burak Yılmaz'ın değişiklik için tabelada numarası yandığında tüm stat ayağa kalktı. Taraftarlar alkışlarla milli futbolcuya veda etti. Burak Yılmaz ise taraftarın bu hareketine karşılık olarak oyundan çıkarken kafasının üzerine vurarak tribünleri dolduranlara "Başımın üzerindesiniz" mesajı verdi.