Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, Shehu'nun kendilerine teknik direktör Paul Le Guen tarafından önerildiğini söyledi. 

Shehu'nun Nijerya Milli Takımı'nda 16 maça çıktığını hatırlatan Ademoğlu, "İnşallah Shehu ile birlikte Dünya Kupası'nda 3 Bursasporlu izleme şansımız olacak. Kariyer ve karakteri de son derece araştırıldı, kentimize en uygun futbolcu olduğu anlaşıldı. Başkanımız karar verdi ve Bursaspor'a kazandırdık." dedi.

Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anorthosis ekibinden transfer edilen Shehu ise takıma katkı sağlamaya geldiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Umarım büyük başarılar elde edebiliriz, Avrupa yolunda takıma yardımcı olmak için hatta Şampiyonlar Ligi'nde olabilmek için buraya geldim. Burada bulunmaktan oldukça mutluyum. Taraftara da teşekkür etmek için bu fırsatı kullanmak istiyorum. Sosyal medyadan da birçok kez ulaşmaya çalıştılar. Umarım burada başarılar elde eder ve sezonun sonunda da bir aile olarak bunu kutlarız." 

Shehu, sağ bek, orta saha ve stoper mevkilerinde oynadığını da sözlerine ekledi. 

Konuşmaların ardından Shehu, kendisini 2,5 yıllığına Bursasporlu yapan sözleşmeye imza attı. 

İmza törenine Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay da katıldı. 

AA