İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenen ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve organizasyon sorumlusu Giorgio Marchetti'nin yönettiği, 4 ülkeden 8 takımın katıldığı kura çekiminde, geçen sezonun şampiyonu Bayern Münih, Manchester United ile eşleşti.
Galatasaray'ı eleyerek adını çeyrek finale yazdıran Chelsea, 18 yıl aranın ardından çeyrek finale kalan turnuvanın tek Fransız ekibi Paris Saint-Germain ile karşılaşırken, İspanyol takımı Barcelona ise milli futbolcu Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid ile oynayacak.
Geçen yılın finalisti Borussia Dortmund ise Real Madrid ile eşleşti.
Eşleşmelerde birinci sırada yer alan takımlar, ilk maçlarını evlerinde oynayacak. Çeyrek finalin ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 8-9 Nisan'da yapılacak.

Şampiyonlar Ligi finali 24 Mayıs'ta Portekiz'in başkenti Lizbon'da "ışık" anlamına gelen Luz Stadı'nda oynanacak. UEFA Avrupa Ligi finali ise Torino'da Juventus'un yeni stadyumunda oynanacak. 

Şampiyonlar Ligi'nde eşleşmeler şöyle:

Barcelona-Atletico Madrid
Real Madrid-Borussia Dortmund
Paris Saint-Germain-Chelsea
Manchester United-Bayern Münih

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenen ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve organizasyon sorumlusu Giorgio Marchetti'nin yönettiği kura çekiminde turnuvanın finaline evsahipliği yapacak Juventus ile Olympique Lyon eşleşti.

Geçen yılın finalisti Benfica ile Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar, 2003-2004 sezonunda UEFA Kupası'nı kaldıran Valencia ile İsviçre temsilcisi Basel, Porto ile Sevilla oynayacak.

Eşleşmelerde birinci sırada yer alan takımlar, ilk maçlarını evlerinde oynayacak. Avrupa Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 3 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları10 Nisan'da yapılacak. Final maçı ise İtalya'nın Torino şehrindeki Yeni Juventus Stadı'nda oynanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde eşleşmeler şöyle:

AZ Alkmaar - Benfica
Olympique Lyon - Juventus
Basel - Valencia
Porto - Sevilla