Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medical Park Antalyaspor ile karşılaşacak lider Fenerbahçe, eksiklerine rağmen sahasında oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor.
 
Galatasaray ile oynadığı derbi maçın ardından 5 futbolcusu cezalı duruma düşen sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda taraftarının desteğiyle Medical Park Antalyaspor'u yenerek, şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Süleyman Abay yönetecek.
 
5 oyuncu cezalı
 
Fenerbahçe'de geçen hafta oynadığı Galatasaray derbisinde görülen kartlar nedeniyle 5 oyuncu cezalı duruma düştü.
 
Derbide kırmızı kartla oyun dışında kalan Emre Belözoğlu ile gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Mehmet Topal ve Emenike akşamki maçta forma giyemeyecek.
 
Teknik direktör Ersun Yanal, Kadıköy'de Medical Park Antalyaspor'u konuk edecekleri mücadelede, savunma, orta alan ve forvet hattında mecburi 5 değişiklik yapacak. Yanal, eksikler nedeniyle 18 kişilik maç kadrosuna A2 takımından da oyuncular alacak.
 
Bu oyuncuların yokluğunda Medical Park Antalyaspor karşısında Selçuk Şahin, Kadlec, Salih Uçan, Webo ve Mehmet Topuz görev bekliyor.
 
İki oyuncu sarı kart ceza sınırında
 
Fenerbahçe'de Medical Park Antalyaspor maçı öncesi iki oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
 
Ligde üçer sarı kartları bulunan Kuyt ve Caner Erkin, maçta sarı kart görürse, 30. haftada Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçta forma giyemeyecek.
 
Sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz'ın da ligde 3 sarı kartı var.