Galatasaray sezon sonunda radikal kararları vizyona sokacak. UEFA'dan men cezası ile eli kolu bağlanan Sarı-Kırmızılı yönetim sezon sonunda tamamen yenilenmeye gidecek. Önce lig yarışından kopan Cimbom ardından Avrupa'ya veda etti. Bu sezon 2 teknik direktör değiştiren yönetim yeni sezona yeni hoca ile girmek istiyor. UEFA'nın Sarı-Kırmızılı kulübe getirdiği şartlar nedeniyle küçülmeye gitmek zorunda kalan yönetim kim olduğuna bakmadan futbolcuları karlı bir şekilde satacak. Yerine ise elit gençlerden kurulu sıfırdan bir kadro kuracak. Başta Fernando Muslera, Wesley Sneijder, Chedjou ve Podolski gibi yüksek rakamlı oyuncuların satılması planlanıyor.

10 OYUNCUDAN 77 MİLYON EURO GELECEK

Bu oyuncuların dışında Semih Kaya, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Ryan Donk, Emre Çolak ve Olcan Adın'ın da satılması planlanıyor. Bu oyuncuların tamamının beklenen rakamda satılması durumunda Galatasaray'ın kasasına 77 milyon Euro'luk bir rakam girecek. G.Saray Yönetimi'nin bu isimlerin yerine istikbal vaat eden genç oyuncuları transfer etmeyi planladığı öğrenildi.

SNEIJDER'E DE YOL GÖRÜNDÜ

Galatasaray Yönetimi'nin takımın her şeyi olan Wesley Sneijder'ı da gözden çıkardığı öğrenildi. Bu oyuncunun en az 13.5 milyon Euro gibi bir rakamla satılması planlanıyor. Bu arada yönetim Hollandalı oyuncunun menajeri Guido Albers'i uyararak Galatasaray hakkında sürekli açıklama yapmamasını istedi.

SABRİ'YE SÖZLEŞME YAPILMAYACAK

Galatasaray Yönetimi'nin Sabri ile sezon sonunda yolları ayırmayı planladığı öğrenildi. Başkan Dursun Özbek'in yeni sezonda takımda değişiklik yapmayı planladığı ve gidecek oyuncular arasında Sabri'nin ilk sırada olduğu belirtildi. Tecrübeli futbolcunun durumdan haberdar olduğu ve gelişmeleri yakından izlediği öne sürüldü.