Galatasaray Odeabank, ULEB Eurocup finalinin rövanşında Fransa'nın Strasbourg takımını 78-67 mağlup ederek şampiyon oldu.

GELECEK SEZON EUROLEAGUE'DE MÜCADELE EDECEK

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayan mücadelede Galatasaray Odeabank, Strasbourg'u konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip 66-62'nin rövanşındaki mücadeleden 78-67 üstünlükle galip ayrılarak 2015-16 sezonunu ULEB Eurocup Şampiyonu oldu ve gelecek sezon THY Euroleague'e katılım hakkı elde etti.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ki maça Galatasaray Odeabank, Sinan Güler, Viladimir Micov, Göksenin Köksal, Stephane Lasme ve Blake beşlisi ile başladı. Rakip takım ise Bengaly, Kyle, Campbell, Rodrigue ve Mardy beşlisiyle sahaya çıktı.

GALATASARAY FUTBOL TAKIMINDAN DESTEK

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve yöneticiler, Galatasaraylı futbolcular, basketbol takımını yalnız bırakmadı. Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ve öğrencileri Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele için sarı kırmızılı ekibe destek olmaya geldiler.





TARAFTARLARDAN YOĞUN İLGİ
Sarı kırmızılı taraftarlar Strasbourg maçına yoğun ilgi gösterdi. 12 bin 500 kişilik Abdi İpekçi Spor Salonu'nu tamamen dolduran Galatasaraylı taraftarlar, yaptıkları yoğun tezahüratlarla takıma destek oldular. Öte yandan maç başlamadan önce sarı kırmızılı taraftarlar 3 boyutlu koreografi yaptılar.