Bu sonuçla grubunu 3. sırada tamamlayan Sarı-kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi vizesini aldı.  

 
Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki mücadelede Astana , 62. dakikada Patrick Twumasi ile 1 - 0 öne geçti. Temsilcimiz bu golden 2 dakika sonra Selçuk İnan ile skoru eşitledi. Maçta başka gol olmayınca Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandı. 
 
C Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Atletico Madrid, Benfica'yı deplasmanda 2 - 1 mağlup etti. Grubu 13 puanla lider tamamlayan Atletico Madrid ve 10 puanla ikinci sırada yer alan Benfica Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edecek. Galatasaray ise 5 puanla UEFA Avrupa Ligi biletini aldı. Astana ise 4 puanla Avrupa'ya veda etti. 

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena 
Hakemler: Craig Alexander Thomson, David McGeachie, William Conquer (İskoçya)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan Adın (Dk. 82 Rodriguez), Chedjou, Selçuk İnan, Podolski, Sneijder, Yasin Öztekin (Dk. 87 Umut Bulut), Burak Yılmaz
Astana: Nenad Eric, Shomko, Ilic, Postnikov, Anicic, Serikzhan Muzhikov (Dk. 87 Zhukov), Kethevoama (Dk. 73 Nuserbayev), Canas, Maksimovic, Twumasi, Kabananga (Dk. 73 Dzholchiyev)
Goller: Dk. 62 Twumasi (Astana), Dk. 64 Selçuk İnan (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 49 Muzhikov, Dk. 60 Twumasi (Astana), Dk. 90 Burak Yılmaz (Galatasaray)



Şampiyonlar Ligi C Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, Kazakistan ekibi Astana'yla 1-1 berabere kalırken, grubu 3. sırada tamamladı ve Avrupa'da kaldı. Sarı kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

İlk yarısı 0 - 0 sona eren maçta konuk Kazakistan temsilcisi Astana, 62. dakikada Twumasi'nin golüyle öne geçti. Ancak sevinci 2 dakika sürerken, temsilcimiz Galatasaray ise 64. dakikada Selçuk İnan'la bu gole cevap verdi ve mücadele 1-1 berabere sona erdi.

Bu sonuçla Galatasaray C Grubu'nu 5 puanla 3. sırada tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti. Astana ise ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi macerasını 4 puanla 4. sırada tamamladı ve elendi.

BENFİCA: 1 – ATLETİCO MADRİD: 2

Bu arada C Grubu'nun Benfica Sport Lizbon Stadı'nda oynanan diğer karşılaşmasında ise konuk Atletico Madrid, ev sahibi Benfica'yı Saúl Ñíguez ve Vietto'nun golleriyle 2 - 1 mağlup etti ve grubu lider tamamladı.

Ev sahibi Benfica ise Mitroglou'nun tek gol attığı maçı 2-1 kaybetti ve grubu ikinci sırada tamamlayarak adını Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yazdırdı.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

15. dakikada ceza alanının dışında Twumasi'nin yerden sert şutu yan direkten oyun alanına geri döndü. 

20. dakikada sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu paslaşarak kullanan Sneijder ceza sahası dışı sol çaprazdan şutunu çekti ancak kaleci Nenad Eric topu tokatlayarak golü önledi. 

25. dakikada sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu ceza sahasına ortasını gönderdi. Penaltı noktasının önünde bulunan Burak Yılmaz'dan seken topu takip eden Yasin Öztekin altıpas içerisinden şutunu çekti ancak top üstten auta çıktı. 

43. dakikada Lukas Podolski'nin uzun pasında topla buluşan Yasin Öztekin, ceza yayına doğru kat ettikten sonra şutunu çekti ancak kaleci Nenad Eric topu kornere çelmeyi başardı. 

45. dakikada Burak Yılmaz, kaleci ile karşı karşı kaldığı anda şutu çekti ancak yerden giden top yan ağlara çarparak auta gitti.

54. dakikada Hakan Balta'nın uzaklaştırmak istediği top Olcan Adın'a çarptı ve Maksimovic'de kaldı. Maksimovic, ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekti ancak top üstten auta gitti. 

62. dakikada Astana, Twumasi'nin golü ile öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Shomko arka direğe ortasını gönderdi. Altıpasın sağ tarafında bomboş kalan Twumasi kaleci Muslera'nın sağından topu ağlara gönderdi: 0-1. 

64. dakikada Galatasaray, Selçuk İnan'ın golü ile beraberliği yakaladı. Sağ kanattan gelişen atakta Podolski, Selçuk İnan'la duvar pasına girdikten sonra pasını Burak Yılmaz'a verdi. Burak, altıpas önünde şutunu çekti ancak savunmaya çarpan top Selçuk İnan'da kaldı. Selçuk, ceza sahası içi sağ çaprazdan bekletmeden şutunu çekti ve top ağlarla buluştu: 1-1. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.