Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı, tüm futbolcularını Fenerbahçe maçında saldırgan bir oyun anlayışı ile mücadele etmeleri için uyardı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, futbolculardan galibiyet için gereken mücadeleyi göstermelerini istedi.
Hami Mandıralı, pazartesi günü Fenerbahçe ile oynanacak olan maçta camianın beklentilerinin oldukça yüksek olduğunun farkında olduklarını söyledi. Futbolcuları da bu karşılaşmada saldırgan bir oyun anlayışı ile mücadele etmeleri konusunda uyaran Mandıralı, Fenerbahçe'nin maçlarını tekrar tekrar izleyerek, rakibin etkili ve zayıf yönlerini oyuncularına ezberletti. Hami Mandıralı'nın özellikle tecrübeli isimlerden maç içerisinde sorumluluk almalarını istediği öğrenildi.
HACIOSMANOĞLU'NDAN FUTBOLCULARA MORAL
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da futbolculardan, Fenerbahçe maçı öncesi galibiyet sözü aldı. Oyuncularla yaptığı kısa görüşmede, galibiyet için gereken mücadeleyi göstermelerini isteyen Hacıosmanoğlu, "Taraftarlarımız bu maçta galibiyet sevincini yaşamayı fazlasıyla hak ediyorlar. 90 dakika sonunda hepimizin gülmesi için sahada yüreğinizle oynayın. Size olan inancımız tam" diyerek, futbolculara moral verdi.
MANDIRALI VE KADİR KELEŞ MAĞAZA AÇILIŞINA KATILDI
Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ve futbolculardan Kadir Keleş, kulübün teknolojik ürün tedarikçisi Bimeks'in Forum AVM'de yenilenen mağazasının açılışına katıldı. Açılış töreninde Mandıralı ve Kadir, yenilenen mağazanın müşterilerine imzalı Trabzonspor forması hediye etti.
EMRE'DEN ANTRENMANA ZİYARET
Kalbindeki ritm bozukluğu nedeniyle bir gece hastanede kontrol altında tutulan Emre Güral, taburcu olduktan sonra bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman yapan takım arkadaşlarını ziyaret ederek, Fenerbahçe maçı öncesi başarı dileklerinde bulundu. Emre, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile de bir süre görüştü. Bordo-mavililer basına kapalı olarak yapılan antremanda taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Kaynak: haber7