İspanya La Liga devi Real Madrid'in yıldız ismi Cristiano Ronaldo, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Portekizli yıldız kariyerini Real Madrid'de sonlandırmak istediğini belirtti.

"İNANILMAZ MUTLUYUM"

As Gazetesi'ne konuşan Portekizli yıldız, "11. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandığımız için inanılmaz mutluyum. Şu anda Avrupa Şampiyonası'nı düşünüyorum. Halkın hak ettiği bu kupayı kazanarak Portekiz'i sevindirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"40 YAŞIMI DOLDURDUĞUMDA BIRAKACAĞIM"

Daha uzun yıllar sahalarda olmak istediğini dile getiren Ronaldo, "40 yaşımı doldurduğumda futbolu Real Madrid'de bırakacağım. Burada çok mutluyum ve bu hedefime ulaşmak için çok çalışacağım" dedi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ PRİMİNİ BAĞIŞLADI

Cristiano Ronaldo sahada olduğu kadar saha dışındaki aktiviteleriyle de örnek oluyor. Portekizli oyuncu, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sonucu kazandığı 600 bin Euro primi bir yardım vakfına bağışladı. Real Madrid'in 11'inci Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda büyük katkısı bulunan Portekizli yıldız, bu zaferi taraftarlarıyla fotoğraf çekilerek kutlamıştı. Başarılı futbolcu 48 maç oynadığı bu sezonu 51 golle kapadı.