Harry Kane'in Eylül ayındaki üstün performansı devam ediyor. Kane, Tottenham'ın Huddersfield Town'u deplasmanda 4-0 yendiği maçta 2 gol attı. Eylül ayındaki gol sayısını 13'e çıkaran İngiliz oyuncu Messi ve Ronaldo'nun rekorunu egale etti.

Şampiyonlar Ligi'nde Tottenham'ın Apoel Nicosia'yı 3-0 yendiği maçta hat-trick yapan ve bu maçla birlikte Eylül ayındaki gol sayısını 13'e çıkaran Harry Kane, takımını devanm ediyor. İngiliz oyuncu, Tottenham'ın Huddersfield Town'ı deplasmanda 4-0 yendiği maçta iki gole imza attı. 

Maçın açılış golünü kaydeden Kane, 9. dakikada konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. Ben Davies, 16. dakikada skoru 2-0 yaparken, 23'te bir kez daha sahneye çıkan Kane, şık bir golle Tottenham'ı 3-0 öne geçirdi. 

Maçta son söze 75'te Eriksen'in yerine oyuna giren Moussa Sissoko söyledi. Fransız oyuncu uzatmalarda ağları havalandırdı ve Tottenham karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı. 

1960-61'den bu yana sezonun ilk dört maçını da kazanan Tottenham Hotspur, puanını 14 yaptı ve zirve yarışında olacağını gösterdi.

KANE MESSİ VE RONALDO'YU YAKALADI

Ağustos aylarında kariyerinde gol atmışlığı bulunmayan Kane, 2017 Eylül'ünde mükemmel bir performans ortaya koydu. Bu ay içerisinde kulübü ve ülkesi adına çok verimli zaman geçiren santrafor, 30 güne tam 13 gol sığdırmayı başardı. Kane bu istatistiğiyle, Messi'nin 2012 Mart'ında ve Cristiano Ronaldo'nun 2010 Ekim'indeki gol sayısını yakalayarak iki ismin rekorunu egale etti.