Spor Toto Süper Lig'de haftaya 28 puanla 12.sırada giren Torku Konyaspor, 25.hafta mücadelesinde pazar günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda saat 13:00'de Gaziantepspor'u konuk edecek.

İKİ EKSİK

Serkan Çınar'ın yöneteceği mücadelede Ali Turan sarı kart cezalısı, Mehmet Güven de sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11

Teknik patron Mesut Bakkal'ın muhtemel onbiri şu şekilde:

İtandje, Tolga, Selim, Vukoviç, Mehmet Uslu (Ergün Teber) Ali Çamdalı, Tomas Borek- (Kibong), Djalma, Hleb, Hasan Kabze ve Gekas.

16. KARŞILAŞMA

Torku Konyaspor,  Pazar günü konuk edeceği Gaziantepspor ile bugüne kadar oynadığı 15 karşılaşırken bu maçlardan üçünü kazanabildi. 9 maçta yenilgi alan yeşil beyazlılar,  3 karşılaşmadan da kazanan çıkmadı.

SERKAN ÇIKAR İLE BU SEZON İLK KEZ

Gaziantepspor ile oynanacak kritik maça görevlendirilen Serkan Çınar, son olarak 19 Mayıs 2013'te Konya'da oynanan play off yarı final mücadelesinde 1-0 kaybedilen Bucaspor maçında düdük çalmıştı.

Çınar'ın yardımcılıklarını İstanbul'dan Arkın Akgöl ve Ardahan'dan Özgür Ertem yaparken, maçın dördüncü hakemi ise İstanbul'dan Aleks Taşçıoğlu.

TARAFTARA UYARI

Torku Konyaspor Kulübü öte yandan, hafta sonu sahalarında oynayacakları Gaziantepspor maçında, kötü tezahürat yapmaması için taraftarını uyarararak dikkatli olunmasını istedi. Ayrıca, hafta içi Zafer'deki kulüp binası önünde toplanan yeşil beyazlı taraftarlar, pankartlar açarak "Yeter Yıldırım Demirören yeter", "Merkez Hakem Kurulu (MHK) istifa" ve "Adalet istiyoruz" sloganları atarak TFF'yi protesto etti.

Süper Lig'in ilk yarısında Gaziantep'te oynanan maç 3-3 sona ermişti.