Torku Konyaspor Yönetim Kurulu'nun, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, yapılan haftalık olağan toplantıda, Gaziantepspor maçı sonrasında Başkan Ahmet Şan'ın yaptığı "Olağan Genel Kurulda aday olmayı düşünmüyorum" açıklamasının değerlendirdiği belirtildi.

Yönetim Kurulu'nun gayretli çalışmalarının bundan sonraki dönemde de artarak devam edeceği vurgulanan açıklamada, şunlara yer verildi:

"Sayın Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Valimiz Muammer Erol ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek ile yapılan ve yapılacak durum değerlendirmeleri sonucunda olağan genel kurulda, şu an devam eden yönetime yapılacak takviyelerle daha da güçlü bir yönetimle yola devam edilmesi kararı alınmıştır. Sezonun son 9 haftasına girildiği dönemde ortaya çıkan tabloda camiamızın ve taraftarlarımızın kesinlikle karamsarlığa ve umutsuzluğa kapılmaması gerektiğine inanıyoruz. Takımımızın geride bıraktığı sezonda elde ettiği başarının sırrı, birlik, beraberlik ve takımımıza inanan taraftarlarımızın bu birlikteliğe dualarıyla katkıda bulunmasıydı.

'İnancımızla, dularınızla' diye özetlediğimiz yönetim, futbolcu, teknik heyet ve şehir birlikteliğinin bu sezonda kalan haftalarda yaşanarak Konyasporumuzun zorlukların ve kötü günlerinden üstesinden gelip alacağı başarılı sonuçlarla sezonu hak ettiği yerde bitireceğine inancımız tamdır"