Galatasaray'ın Didier Drogba’ya teklif yapmadığı haberi gündeme bomba gibi düşerken, yönetimin bu konuda henüz harekete geçmemesinin gerçek nedeninin teknik direktör Roberto Mancini olduğu iddia edildi. İtalyan hocanın, Fildişi Sahilli efsane golcünün kalması yönünde henüz yönetime bir istekte bulunmadığı ileri sürüldü.

Habertürk'te Erhan Telli imzasıyla yayınlanan habere göre Mancini, Drogba isteğinde bulunmadı!

Yönetimin de bu yüzden şu ana kadar nikah tazeleme konusunda hiçbir girişimde bulunmadığı ifade edildi. Mancini’nin istemesi halinde Drogba’yla masaya oturacak olan yönetimi en çok düşündüren konu, yıldız futbolcunun astronomik maliyeti. Drogba 1.5 yıl için 10 milyon Avro garanti para ve 15 bin Avro maç başı ücrete imza atmıştı. Taraftarların kalmasını çok istemesine rağmen başkan Ünal Aysal’ın maliyetinin de yüksek oluşunun etkisiyle Drogba için harekete geçmeyip, Mancini’nin kararını bekleyeceği bildirildi.

Mayıs'ı bekler mi?

Drogba’nın ise yönetimin sözleşme işini ağırdan alması nedeniyle bir hayli rahatsız olduğu öğrenildi. Fildişili oyuncu, menajeriyle görüşerek ABD’den kendisine talip olan takımlarla temasa geçmesini istedi. Galatasaray’dan iki yıllık teklif bekleyen ancak henüz bu isteğine kavuşamayan ünlü oyuncunun, mayıs ayına kadar sabredip sabretmeyeceği şu an için bir muamma. Drogba’ya eski kulübü Chelsea’den de Mourinho ile birlikte teknik heyette yer alması için teklif geldiği konuşuluyor.

Balotelli heyecanı!

Milan’da forma giyen Balotelli’nin ırkçı saldırılarla karşılaşması olay olmuş, başta Galatasaraylı taraftarlar olmak üzere tüm Türkiye’den İtalyan kulübünün sitesine “Hepimiz Balotelliyiz” şeklinde destek mesajı yağmıştı. Daha sonra Balotelli’nin, “Mancini’yle sorunum yok. Onunla yeniden çalışmak isterim” sözleri G.Saray’a yeşil ışık olarak yorumlandı.

Son olarak Drogba’nın, İnstagram’dan Mario Balotelli ile bir fotoğrafını paylaşması dedikoduları artırdı. Chelsea - Manchester City maçından bir kare paylaşan Drogba, altına “Ben ve benim genç kardeşim Super Mario” yazdı. Başkan Ünal Aysal, İtalya’nın yaramaz çocuğu için “Transfer şartları uygun olursa, neden olmasın” diyerek gelecek sezon için kapıyı açık bırakmıştı.

Endoğan'dan 5 yıllık imza

Aslan’ın 19 Ocak’ta İstanbul’a getirdiği, 3 Şubat’a kadar Türk pasaportu çıkaramadığı için lisans alamadığı Endoğan Adili’ye, başkan Ünal Aysal sahip çıkmış, gurbetçi futbolcuyu, oynatamayacak olmalarına rağmen geri yollamamıştı. Endoğan’ın menajeri Erhan Kabataş, yaklaşık bir aydır genç oyuncu ile yakından ilgilenen ve Florya’da takımla birlikte antrenmanlara çıkmasını sağlayan başkan Aysal’a teşekkür etti. Kabataş, “Sağ olsun başkan böyle bir formül buldu. Endoğan’a çok inanıyor ve güveniyor. Endoğan oynayamasa da takımla birlikte kalması adaptasyonu açısından iyi olacak. Bugün 5 yıllık sözleşme imzalayacak” diye konuştu.

Amerikalılar Eboue'yi de istiyor

Amerika Ligi’nde Drogba’yı almak isteyen New York Red Bulls’un, Fildişili’nin vatandaşı Eboue için de G.Saray’ın kapısını çaldığı ileri sürüldü. Webaslan’ın haberine göre; sözleşmesi Mayıs 2015’te sona erecek olan Eboue için henüz net bir karar vermeyen yönetimin sezon sonunu bekleme kararı aldığı ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncunun, iyi bir ücret karşılığı ABD yolunu tutmaya sıcak bakabileceği kaydedildi. Eboue, New York Red Bulls’un yıldızı Henry ile Arsenal’de yan yana forma giymişti.