Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kardemir Karabükspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında deplasmanda bir şeyleri değiştirmeleri gerektiğini söyledi. Pozisyona girdiklerini, ancak gole çeviremediklerini belirten Mancini, "Kesinlikle hak ettiğimiz bir maçtı. Kazanmamız gerekiyordu. Yakaladığımız şansları değerlendirmemiz gerekiyordu. Yeteri kadar agresif değildik. Hep şans bir daha gelecek diye düşündük. Ama gereksiz puan kaybı yaşadık" dedi.

Karabükspor'un iyi bir kadro ve iyi bir hocaya sahip olduğunu belirten İtalyan teknik adam şunları söyledi: "Maçtan önce de zor maç olacağını biliyorduk. Pozisyona girdiğiniz zaman değerlendirmeniz lazım. İstanbul'daki maçta da sıkıntı yaşamıştık. Zor olacağını biliyorduk. Ama girilen  pozisyonlar var. Ne yazık ki değelendiremedik."

Roberto Mancini, puan kaybının Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea maçını etkilemeyeceğini de söyledi. Mancini, "Tamamen farklı bir turnuva. Bu sonucun oraya yansıyacağını düşünmüyorum" diye konuştu.

Galatasaraylı futbolcu Yekta Kurtuluş, deplasmandaki sıkıntılarının devam ettiğini söyledi. Gergin olduğu gözlenen Yekta Kurtuluş, "Pozisyonları değerlendiremedik. Önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olup bunları değerlendirmemiz lazım" dedi.

Yekta, Fenerbahçe'nin henüz maçını oynamadığını ve puan farkının açılıp açılmayacağını bekleyip göreceklerini belirtti. Yekta Kurtuluş, basın toplantısına geç gelmesiyle ilgili soruya ise "Bunun cevabını soyunma odasına girerek görebilirsiniz. Herkes duş almak zorunda" diye konuştu.