Trabzonspor karşısında elde ettikleri 2-0'lık galibiyetin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Albayrak, "Çok mutluyuz. Futbolcularımızı, Şenol hocamızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Bu futbolcular her şeye laik. Alınlarından öpüyoruz. Çok önemli bir vinajdı. 6 puan aldık lider olarak dönüyoruz. Buradan bütün taraftarlarımıza müjdeli bir haber ile İstanbul'a lider olarak dönüyoruz. Artık Antalyaspor maçını bakıyoruz. Sakatlarımız var. Eksiklerimize rağmen bir takım olarak bir aile gibi bir birimize kenetlendik. Hiç o yok bur var. O olmuyor, bu olmuyor diye bir şey yok. Hedefimize var gücümüzle çalışıyoruz. Çok güzel bir galibiyet oldu. Trabzonspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bizi çok iyi ağırladılar. Başkan Muharrem Usta ve arkadaşlarına da başarılar diliyorum" dedi. 

"HAKEME MAZERET BIRAKMADAN TAKIMIMIZ KARTAL YÜREKLİ GİBİ ÇIKIP OYNADILAR" 

Hakemlerle ilgili yöneltilen soruya ise Albayrak, "Bütün Türkiye gördü. Hep aynı şeyleri söylüyoruz. Bir daha aynı şeylere söylemekten intina ediyorum. Aynı şeyleri bir daha söyleyeyim. Türkiye futbolda bir yere gelmek istiyorsa, futbolun ön planda olduğu futbolun konuşulduğu bir futbol izlemek istiyoruz. Hakemlerin ön planda olmadığı, hakemlerin adaleti herkese eşit dağıttığı, bir futbol istiyoruz. Biz kendimize adaletsiz olmayan hiç bir şey istemiyoruz. Hakemlerin cesurca gördüklerini çalmalarını istiyoruz. Bu bizim için geçerli olan bir şey değil, bütün takımlar için geçerli. Ama maalesef ilk yarıda benim söylememe gerek yok. Bütün Türkiye gördü. Penaltı pozisyonu var. Geri pas var. 6 hakemle yöneltiyor. Orta hakem, yan hakem kale arkaları var. Bunlar maçı seyretmiyorlar mı, görmüyorlar mı? Nasıl izliyorlar onu anlamıyorum. Bu önemli virajlarda hakemlerin iyi idman yaparak cesaretle çalmaları gerekiyor. Bizim takımımız hiç hakeme mazeret bırakmadan kartal yürekli gibi çıktılar oynadılar iki gollü galibiyet aldık" dedi. 

Başka takımlarla ilgili soru yöneltilmesini istemeyen Albayrak, sözlerini şöyle tamamladı: 

"Bize kendi takımımızla ilgili sorular yöneltin, başka takımlarla ilgili soruları cevaplamayacağım. Bugün bütün futbol dışı engellemelere rağmen, çıktık bileğimizin hakkıyla yendik. Bundan sonra da böyle olacak bazı basın kuruluşları, bazı televizyonlardaki muhabirler yazarlar bizim tökezlememizi bekliyorlar. Hiç kimse beklemesin biz hedefimize kenetlenmiş bir Beşiktaş'ız. Başkanından taraftarına hepimiz kol kola şampiyonluğa doğru emin adımlarla gidiyoruz. Hiç kimse bizi futbol dışı adımlarla yolumuzdan alı koyamaz. Türk futbolunun en iyi yere gelmesi için söylemlerimize dikkat ederek, hocamız, futbolcularımız bir duruş sergiliyoruz herkes de bize saygı duysun" ifadelerini kullandı.