Quaresma: 100 milyon euro ederim

Yaşının genç olması durumunda 100 milyon euro edeceğini belirten Quaresma, "Hayatta zamanla bir şeyleri öğreniyorsun. Bazen şaka ile karışık, şu anda genç olsaydım 100 milyon euro derdim diyorum.

Yayınlanma
Yaşının genç olması durumunda 100 milyon euro edeceğini belirten Quaresma, "Hayatta zamanla bir şeyleri öğreniyorsun. Bazen şaka ile karışık, şu anda genç olsaydım 100 milyon euro derdim diyorum. Herkesin 60-70 milyon euro bedeli var. İyi hissediyorum, kendime güvenim var, bu yaşta, bu kadar iyi olacağımı hayal edemezdim. Fazla sakatlık yaşamadım ve bu noktaya gelmemde bunun da etkisi oldu. Her şey doğal olarak gelişti" dedi.

"BEŞİKTAŞ İLE SÖZLEŞMEMİN SON SENESİNDEYİM"
Beşiktaş ile geleceğinin ne seviyede olduğu sorulan tecrübeli oyuncu, "Bu sezon Beşiktaş ile sözleşmemin son senesi. Ne olacağını göreceğiz. Sözleşmemi yenilemeyi umuyorum, ancak ne olacağını bilemezsiniz. Futbolda bir sonraki adımı tahmin edemezsiniz" cevabını verdi.

Benfica'nın kaliteli bir takım olduğunu da söyleyen Portekizli yıldız, "Benfica'nın oyunu beni şaşırtmadı, iyi bir hoca olan Rui Vitoria tarafından yönetilen iyi hazırlanmış bir takım gördüm. Maça bu kadar etkisiz başlamayı beklemiyorduk" diyerek sözlerini noktaladı.
Bu sezon performansıyla Beşiktaş'ın en önemli isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma, 16 maçta 3 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi.

Yorumlar