Avrupa'da transfer piyasasında hareketli saatler yaşanıyor. Kulislerde konuşulan son dakika bombası ise  Bayern Münih'in golcüsü  Robert Lewandowski ile ilgili...

REAL MADRİD DEVREYE GİRDİ

Bayern'le 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Lewandowski'nin kulübünde mutsuz olduğu konuşuluyor. Bundesliga'da gol krallığı yarışında 31 gol atan  Borussia Dortmund'un yıldızı Pierre Emerick Aubameyang'ın 30 golle gerisinde kalan Lewandowski'nin menajeri, oyuncusunun takım arkadaşlarından yeteri kadar destek görmediğini söylemişti. Polonyalı futbolcunun kariyerine başka bir takımda devam etme isteği olduğu ve işte bu aşamada devreye  Real Madrid'in girdiği öğrenildi.

RONALDO GİDİYOR, LEWA GELİYOR

İspanya'da vergi kaçırma suçlaması sebebiyle 31 Temmuz'da hakim karşısına çıkacak olan  Cristiano Ronaldo'nun, Real'den ayrılık kararı alması sebebiyle Los Galacticos'un, onun boşluğunu Lewa ile doldurmayı planladığı bildirildi. 28 yaşındaki golcü için İspanyol devinin kasasından 135 milyon Euro'nun çıkması bekleniyor. Bu arada Lewa'nın yanı sıra Real'in,  Monaco'nun yükselen yıldızı Kylian Mbappe için temasların tüm hızıyla sürdüğü, Fransız futbolcu için İngiliz ekibi  Arsenal'in teknik direktörü  Arsene Wenger'in de devrede olduğu öğrenildi.