Real Madrid maça etkili başlarken, ilk dakikalarda rakip kalede tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Buna karşın PSG ise Neymar'ın sürüklediği kontra ataklarla Madrid kalesinde gol aradı. 

Maçta perdeyi açan gol konuk ekipten geldi. 33. dakikada Mbappe'nin ortasında Neymar'ın topuk pasını Rabiot şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu ve PSG'yi 1-0 öne geçirdi. 

Golün ardından ataklarını sıklaştıran Real Madrid, 44. dakikada penaltı kazandı. Toni Kroos, soldan cezasahasına girerken Lo Celso'nun müdahelesinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ronaldo sert bir vuruşla ağları havalandırdı ve skora 1-1'lik eşitliği getirdi. 

Ronaldo takımını 1-1'lik eşitliğe taşırken; Şampiyonlar Ligi'nde aynı takımla 100 gole ulaşan ilk oyuncu oldu. Portekizli ayrıca Devler Ligi'nde de 115. golüne ulaştı. 

2. yarıda da ilk yarıya benzer görüntüler vardı. İki takım da tehlikeli ataklar gerçekleştirmesine karşın gole ulaşan Real Madrid oldu. 

83. dakikada sonradan oyuna giren Asensio, soldan cezasahasına girdi. Ortaya bıraktığı top defanstan sekerken, Ronald diziyle topu tamamladı ve ağları 2. kez havalandırdı. 

86. dakikada sahneye çıkan isim bu kez Marcelo oldu. Asensio, cezasahası sol yan çizgisine yakın bölgeden ortasını yaptı. Marcelo altıpas sol ön çizgisi yakınında gelişine vurarak topu ağlarla buluşturdu, Real Madrid: 3 - PSG: 1. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Real Madrid sahadan 3-1 galip ayrılarak rövanş için avantaj elde etti.