Zorlu maçı Serkan Çınar yönetiyor...
 
Konyaspor: Itandje, Tolga, Selim, Vukovic, Ergün, Djalma, Hleb, Ali Çamdalı, Borek, Hasan Kabze, Erdal
TD: Mesut Bakkal
 
Gaziantepspor: Karcemarkas, Stankevicius, Şenol, M.İldiz, Ekrem, Orhan, Traore, Birol, Mustafa, Serdar, Cenk
TD: Sergen Yalçın.
 
Konyaspor 0-0 Gaziantepspor
 
6. dakikada Konyaspor'da Djalma'nın sol kanattan ceza sahasına kestiği top, arka tarafa açıldı ve konuk takımın kontra atağında dönüştü. Cenk Tosun Ekrem'e pasını aktırdı. Ekrem'in vuruşu defanstan döndü ve tehlike önlendi.
 
11. dakikada Gaziantep atağını Selim Ay kesti ve tehlikeyi önledi. Kazanılan köşe atışından sonuç çıkmadı.
 
Konyaspor gole çok yaklaştı. 15. dakikada Hleb'in ceza sahasına kestiği topa Vukovic kafa ile vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

21. dakikada Gaziantepspor Cenk ile öne geçti. Cenk'in çalımlarla getirdiği topa ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve takımını öne geçiren golü attı. 0-1

27. dakikada Gaziantep ceza sahasına ortalanan top arkaya açıldı. Erdal'ın önünden geçen top dışarı çıktı ve gol pozisyonundan yararlanılamadı.

Ev sahibi ekipte Vukovic sakatlanarak oyundan çıktı ve yerine Erdinç Yavuz girdi.

30. dakikada Gaziantep defansını hazırlıksız yakalayan Konyaspor'da Ali Çamdalı ceza sahası dışından vuruşu yandan dışarı çıktı.

35. dakikada Konyaspor'da Erdal'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruş, farklı şekilde dışarı çıktı.

37. dakikada ev sahibi takımda Ergün Teber sakatlanarak yerini Mehmet Uslu'ya bıraktı.

40. dakikada konuk takım ikinci gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen Gaziantep atağında Cenk Tosun kaleci Itandje ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu yandan dışarı attı.

Maçta ilk yarı sonucu, Konyaspor 0 Gaziantep 1

46. dakikada Erdal'ın ceza sahasına kestiği topu Gaziantep defansı arayara girerek Djalma'ya gelmesini engelledi.

50. dakikada Djalma'nın ceza sahasına kestiği top, Erdal'ın önünden geçti ve pozisyondan yararlanılamadı.

52. dakikada Konyaspor mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Gaziantep defansının hatasıyla topla buluşan Hasan Kabze kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda Karcemarkas'a takıldı ve pozisyondan yararlanamadı.

62. dakikada Konyaspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Hleb'in güzel pasında Djalma, Gaziantep kalecisi ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi geçemedi ve mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.

70. dakikada organize gelişen Torku Konyaspor atağında Djalma Campos pasını Ali Çamdalı aktardı. Ali Çamdalı ceza sahası içinde bulunan arkadaşı Hasan Kabze'ye pasını aktardı. Hasan Kabze tek pasla topu geriye Recep Aydın'a çıkarttı. Recep Aydın'ın penaltı noktasının gerisinden yaptığı plase vuruşta top çok az farkla kale direğinin yanından dışarı gitti.

84. dakikada Konyaspor'da Djalma'nın uzaktan şutu yandan dışarı çıktı.

Maçta başka gol olmayınca, Konyaspor, Gaziantep'e 1-0 mağlup oldu ve 28 puanda kaldı.