Tottenham yarın Beşiktaş ile oynayacağı maç için hazırlıklarını yapmak üzere Londranın kuzeyinde bulunan Enfield  bölgesin’deki Tottenham traning  Centre’de  antıramana çıkdılar. Totenham Manageri Arjantinli Pochettino Manurıcıonun yönettiği çalışmada paslaşma, ısınma hareketleri yaparak basına 20 dakika izin verildi.

 

 

Gazetecilerin sorularını cevapladı sorulardan birincisi,  Sakatlanan kyle Walkerin ne zaman sahaya döneceğini sorulması üzerine ‘’henüz belli olmadığını ciddi bir sakatlık olduğunu zaman göstereceğini söyledi .Mauricio yüzde 99 oyuncumuz sağlam oynayabilirler. Antıramanlarımıza  güçlü bir şekilde yükleniyoruz. Önümüzdeki Beşiktaş ve Southhampton maçlarına en iyi şekilde hazır olmaya çalışıyoruz’’ dedi

 

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Bilicin Tottenham için çok kaliteli futbolculara sahip olduğunu fakat sizin en iyi ilk 11’inizi hala bilmediğinizi sorulması üzerine ‘’Ben bilicin ne dediğini duymadım fakat kaliteli oyuıncularımız olduğu kesin’’ dedi.

 

En iyi 11 i nizi biliyormusunuz sorusuna biz her maça ve farklı rakiplere göre farklı oyuncularımızı ilk 11 e alıyoruz dedi.

 

Beşiktaş takımı için ne düşünüldüğü sorusuna ‘’ Beşiktaş kendiliğin’de namağlup ve çok güçlü bir ekip, farklı pozisyonlar’da çok kaliteli futbolculara sahip bir takım.

 

Arsenal Şampiyonlar ligi elemelerinde beşiktaşla oynadığın’da çok zorlandı .

 

Yarınki maçın çok önemli olduğunu söyleyerek ‘’ellerindeki en  hazır olduğunu düşündüğü oyuncularıyla  maça çıkacağız dedi.