A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 Elemeleri'nde oynayacağı Kazakistan maçı öncesinde, Brezilya ile hazırlık karşılaşması yaptı. 

Brezilya, 20. dakikada Neymar'ın attığı golle Milli Takımımız karşısında 1-0 öne geçti. Orta alandan gelişen atakta Fernandinho'nun savunma arkasına havadan gönderdiği uzun pas ile topla buluşan Neymar, Volkan ile karşı karşıya pozisyonda sağ ayağının dışıyla vuruşunu yaparak toğu ağlara gönderdi.

Maçın 24. dakikasında sağ kanattan Danilo'nun yaptığı ortaya Semih Kaya uzaklaştırmak isterken ters bir vuruş yaptı ve topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle Brezilya farkı 2'ye çıkarmış oldu: 0-2.

Dakikalar 44'ü gösterdiğinde Willian'ın golü ile Brezilya, Milli Takımımız karşısında skoru 3-0'a getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Maçın ikinci yarısında dakika 60'ta Brezilya Neymar'ın golü ile farkı 4'e çıkardı. Ceza sahası dışı sol çaprazında Willian ile paslaşan Neymar ceza sahasına girdi ve altıpas sol çaprazından plase vuruşunu yaparak Sambacılar'ın dördüncü golüne imza attı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve A Milli Futbol Takımımız, Brezilya karşısında 4-0'lık yenilgi aldı.