Türkiye, Rize'de Bosna Hersek ile hazırlık maçıdna karşı karşıya gelecek. Rusya ile oynayacağımız Uluslar Ligi maçı öncesinde A Milli Takımımız Bosna Hersek'i yenerek moral depolamak istiyor. Saat 20: 30'da başlayacak mücadele öncesi ilk 11'ler belli oldu. 

İLK 11'LER

TÜRKİYE: Sinan Bolat, Şener, Kaan, Çağlar, Ömer Bayram, Mahmut, Okay, Oğuzhan, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Enes Ünal.

BOSNA HERSEK: Sehic, Todorovic, Zukanovic, Vranjes, Nastic, Krunic, Cimirot, Zakaric, Pjanic, Visca, Dzeko.

LUCESCU DÖNEMİNDEKİ 14. KARŞILAŞMA

A Milli Futbol Takımı, teknik direktör Mircea Lucescu dönemindeki 14. maçına Bosna Hersek karşısında çıkacak. Ay-yıldızlı ekip, Rumen teknik adam idaresinde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet alırken, 5 kez mağlup oldu, 4 kez de eşitliği bozamadı. Lucescu yönetiminde oynadığı 6'sı resmi, 7'si özel 13 maçta 17 kez rakiplerinin filelerini havalandıran Türkiye, kalesinde ise 22 gol gördü. 

2018'DEKİ 6. HAZIRLIK MAÇI 

Ay-yıldızlı ekip, Bosna Hersek karşılaşması ile 2018 yılındaki altıncı özel maçını oynayacak. Milli takım, 2018'de oynadığı 5 hazırlık maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Ay-yıldızlı ekip, oynadığı 2 resmi maçta ise birer galibiyet ve yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 12 gol atan milliler, kalesinde ise 10 gole engel olamadı.