23 yaşındaki Abdul Majeed Waris'e Katar'dan ismi açıklanmayan bir kulübün 12 milyon EURO teklifte bulunduğunu bildirdi.

 

Daily Star'ın haberinde,Türkiye'de Trabzonspor-Lokeren maçını izlemeye gelen Ryan Giggs'in Katar'dan gelen teklifle yenilebileceği kaydedilirken, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir Türk TV kanalına "Yabancı futbolcularımız için teklifler alıyoruz. Waris'e 12 milyon EURO'luk teklif yapıldı" diye açıklama yaptığı belirtildi.


Waris'in menaceri Phil Radley, Manchester United'in oyuncusuna ilgisinden yakın zamana kadar haberdar olmadığını, Ryan Giggs'in onu izlemeye geldiğini bilmediğini kabul etti. 


"Manchester United'in Avrupa Ligi maçına geldiğini bilmiyordum ama Premier Lig'den ilgi beni şaşırtmadı" diye Goal.com'a konuşan Phil Radley, "Yazın Waris ile ilgilenen Premier Lig takımları vardı fakat Dünya Kupası'nda şansızdı. Gana'nın son hazırlık maçında sakatlandı. Sakatlanmasaydı Asamoah Gyan ile oynardı ve çok kulüp onun peşinde koşardı.Waris, Premier Lig'de oynayacak kalitede bir futbolcu. Hızlı ve güçlü. Gol tehlikesi yarattığını kanıtladı. Çok mücadeleci ve hiç mücadeleden vazgeçmez" diye konuştu.

 

GİBBS GİZLİCE GELMİŞ

 

Öte yandan Ryan Giggs, Trabzon'a Lokeren maçını izlemeye gizlice gelmiş. Başta basın olmak üzere kimsenin haberi olmamış. Yani tecrübeli futbol adamı tam casusluk yapmış. Waris'in menacerinin bile haberi olmadığı gibi, davet için Trabzon kulübüne de haber verilmemiş.

 

DHA-Spor - Türkiye - Faruk ZABCI