Chelsea, Atletico Madrid'den transfer etmeyi düşündüğü Brezilyalı forvet oyuncusu Diego da Silva Costa'ya alternatif olarak Didier Drogba'yı düşünüyor. Diego da Silva Costa'nın menajerinin yaptığı açıklamaya göre Chelsea sözlü olarak Atletico Madrid'e verilmesi gereken 32 milyon sterlin bonservis ücretini kabul etti.

Amerikan spor sitesi Bleacher Report'un yayımladığı habere göre Chelsea, Atletico Madrid'den transfer etmeyi düşündüğü Brezilyalı forvet oyuncusu Diego da Silva Costa'ya alternatif olarak Didier Drogba'yı düşünüyor. Geçtiğimiz Ocak ayında 25 yaşındaki Diego da Siva Costa'nın menajerinin yaptığı açıklamaya göre Chelsea sözlü olarak Atletico Madrid'e verilmesi gereken 32 milyon sterlin bonservis ücretini kabul etti..

Sezon sonunda eski efsane futbolcuları Drogba'nın Galatasaray ile kontratı bittiğinden Drogba'nın Diego Costa'ya ideal alternatif olacağını yazan Bleacher Report, yaz transferler listesini yapan Jose Mourinho'nun Diego Costa çapında forvet oyuncusu aradığını ve bunun Diego Drogba olabileceğine dikkat çekti. Diego Costa'nın Chelsea'ye transferine hala sıcak bakılırken Didier Drogba'nın Stamford Bridge'e dönüşünün kulüpte çok kimsenin aklına geldiği kaydedildi. Chelsea'nin milli futbolcusu Frank Lampard'ın eski takım arkadaşı Fildişili futbolcu ile "futbolcu veya antrenör" olarak tekrar birlikte olmak istediğini söylediğine işaret edildi.

ARDA VE COSTA ANTRENMANDA COŞTU!

Jose Mourinho, Galatasaray maçından önce yaptığı basın toplantısında Drogba'nın eninde sonunda Stamford Bridge'e gelmesinin kaçınılmaz olduğunu söylemişti.

Chelsea maçında hırssız bir Galatasaray'da ve seyircileri etkilemeyen Drogba'nın hala Premier Lig'de başarılı olma özelliklerine sahip olduğu belirtildi ve Jose Mourinho'nun Drogba'yı nasıl çalıştıracağını bildiğine dikkat çekildi.

36 yaşındaki Drogba'nın Stamford Bridge'e dönerse her Chelsea maçında oynatılmayacağı fakat Samuel Eto'o gibi önemli gollere imza atacağı ileri sürüldü. Eto'o'nun aksine Drogba'nın liderlik özellikleri olduğu hatırlatıldı ve Chelsea'ye ciddi katkısı olacağı vurgulandı. Jose Mourinho'nun Chelsea lig lideri olmasına rağmen, en çok üçlü forvet üzerinde durduğu kaydedildi. Eto'o'nun ilerleyen yaşı nedeniyle eskisi kadar etkin olmadığı, Fernando Torres'in de gol performansının iyi olmadığı, Demba Ba'nın da gole katkısının azaldığı kaydedildi.

DHA