Round Chapel’da düzenlenecek olan konser hazırlıkları ile ilgili bilgi veren organizatör Mehmet Korkmaz, 28 Şubat Cumartesi akşamı Doğu Londra’da Türk Halk Müziğinin güçlü seslerini Londra’daki müzikseverlerle buluşturacağını söyledi.

 

Korkmaz, Türkiye’de milyonların beğenisini kazanan sanatçıların tek gecede Londra’da sahne alacaklarını ifade ederek, “Etkili ve farklı yorumlarıyla milyonların beğenisini toplamış sanatçılarımızı sahne alacağı geceye tüm müzikseverleri bekliyoruz” dedi.

 

Etkinlikte Türk Halk Müziğinde kendine özgü tarzı güçlü sesi ve yorumuyla Tolga Sağ’ın da sahne alacağını belirten korkmaz, “Dev gecede bütün sanatçılarımız dinleyenlerine unutulmaz bir konser verecekler” diye konuştu.

 

Bizim FM’de yaptığı programlarla tanınan Mehmet Korkmaz, benzer konserlerin 1 Mart, 18 ve 19 Nisan’da da farklı sanatçıların katılımıyla tekrarlanacağını söyledi.

 

Korkmaz bir sonraki konserin 1 Mart’ta Glasgow’da yapılacağını belirtti ve konserde de Gülcihan Koç, Arzu, Tolga Sağ ve Muharrem Temiz’in sahne alacağını söyledi.

 

Ayrıca, 18 Nisan’da yine Glasgow’da düzenlenecek konserde sanatçı, Selçuk Balcı, Niyazı Koyuncu ve Zeynep Başkan sahne alacak. 

 

Son konser ise 19 Nisan günü Londra’da bulunan Round Chapel’da yapılacak. Konsere Selçuk Balcı, Niyazı Koyuncu ve Zeynep Başkan katılacak.

 

Konserle ilgili daha fazla bilgiyi 07415346618 no’lu telefondan almak mümkün.