Birleşik Arap Krallığı Sheyhi Saeed bin Tahnoon bin Mohammed Al Nahyan, Türkiye’nin tatlı ve lokum markası “Hafız Mustafa 1864”ün Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar’ı sarayında seçkin konukları arasında ağırladı.

Dubai’nin dünyaca ünlü The Dubai Mall alış veriş merkezinde üç yıldır hizmet veren Türkiye’nin seçkin markası “Hafız Mustafa 1864,” ülkenin üst düzey yetkilileri tarafından da onore ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde sarayında bir akşam yemeği daveti veren Birleşik Arap Krallığı Sheyhi Saeed bin Tahnoon bin Mohammed Al Nahyan’ın özel konukları arasında Türk iş insanı Avni Ongurlar da yer aldı. Davette Ongurlar’a, firmanın Yurt Dışı Yönetim Direktörü Ahmet Halit Demir de eşlik etti.

Emirates Hava yolları Ceo'su Ahmed bin Said El Maktum’un yanısıra, sosyal medya fenomenlerinin da aralarında bulunduğu 300’e yakın konuğun katıldığı yemek sonrası, Sheikha Emiri Mohammed Al Nahyan, Avni Ongurlar’ı onore eden bir konuşma yaparak kendisine bir kılıç hediye etti.

SAYGI GÖRMEK GÜZEL BİR DUYGU

İstanbul ve Antalya’dan sonra ilk yurtdışı mağazasını Dubai’de açan ve büyük ilgi gören ‘Hafız Mustafa 1864’ün Yönetim Kurulu Başkanı Avni Ongurlar, Türkiye’nin kaliteli ürünlerini başka ülkelere taşımaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Dubai mağazasının, ülkenin üst düzey yetkilileri tarafından da kısa sürede sahiplenildiği görmenin gurur verici olduğunu ifade eden Ongurlar, “bu da gösteriyor ki, kaliteli ürünlerin mutlaka alıcısı da mevcut. Dubai şubemizin gördüğü ilgi sayesinde doğru bir adım attığımız görme imkanı bulduk. Bu ülkede ürünlerimize yoğun ilgi gösteriliyor. Bunun ötesinde, ülkenin en üst seviyedeki yetkilileri tarafından onore ediliyoruz. Bu da bizim heyecanımızı ve şevkimizi artırıyor. Doğru yolda olduğumuzu gösteriyor” diye konuştu.

YURT DIŞINDA YENİ MAĞAZALAR AÇMAYA HAZIRLANIYOR

Türkiye’nin seçkin lokum ve tatlı markalarından biri olan ‘Hafız Mustafa 1864,’ Dubai’den sonra Katar ve İngiltere’nin başkenti Londra’da şube açma hazırlığını sürdürüyor.