Ülker'in resmi twitter adresi üzerinden yayınlanan video reklamına tepki gösteren vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kısıklı'da bulunan konutuna geldi. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de burada vatandaşlarla bir araya geldi.

MURAT ÜLKER: MİLLETİMİN YANINDAYIM, HAK ETTİKLERİNİ BULACAKLAR

Ülker'in resmi twitter adresi üzerinden yayınlanan video reklamı sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü. Konu ile ilgili olarak Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkani Murat Ülker twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada "Yurtdışındayım. Şimdi duydum. Haber verenlere teşekkürler. Kumpası kuranlar hak ettiklerini bulacaklar. Milletimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

"FİRMANIN AÇIKLAMASI BENİ TATMİN ETMEDİ"

Sosyal medya üzerinde operasyon yapılmak istendiğini ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk," Bahsi geçen firmanın yönetici olan şahıs sosyal medyadan bir açıklama yapmış. Açıklama beni tatmin etmedi. Türkiye çocuk oyuncağı değil. Bu milletin psikolojisi kimsenin çocuk oyuncağı değil. Reklamı yayınla, bu milleti tehdit et, ondan sonra çık özür dile. İstanbul'da Cumhuriyet Başsavcılığı bu konuyla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı. Doğrunun ortaya çıkacağından şüphem yok. Sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla çok ciddi operasyon yapılmak isteniyor. Buna izin vermeyiniz. Çok dikkatli olunuz. Hassasiyetinizi kaybetmeyiniz. Bu milleti 1 Nisan şakasıyla tehdit ederek boyun bükecek bir millet değiliz. Bu ülke bizim, bu vatan bizim, bu devlet bizim, bu cumhuriyet bizim. Bize kimse sömürge muamalesi yapamaz." şeklinde konuştu.

"BU ÖRGÜT MİLLETİN PSİKOLOJİSİNİ YOK ETMEK İSTİYOR"

Algı operasyonları milletin psikolojisinin yok edilmeye çalışıldığını vurgulayan Külünk," İstanbul Emniyet Müdürümüzle görüştüm. Her şeyin sakin olduğunu, sıra dışı bir şeyin olmadığını ifade etti. Ankara'yı da takip ettim. Sıra dışı hiçbir gelişme yok. Şuna dikkat edelim. Bu örgüt bu milletin psikolojisini yok etmek istiyor. Sosyal medya üzerinden algı operasyonlarımızla bu duyarlılığımızı eritmek istiyorlar. Bu ülkenin bir tane başkomutanı vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır." diye konuştu.