Son zamanlarda çocuklarının velayeti için eski eşi Brad Pitt ile karşı karşıya gelerek dikkat çeken Angelina Jolie’den bu defa yeni bir proje haberi geldi.

Jolie, dünyaca ünlü opera sanatçısı Maria Callas’ı canlandırmak üzere kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Maria isimli yeni projenin senaryosu ise Peaky Blinders yaratıcısı Steven Knight’ın kaleminden çıkacak.

Jolie, yeni rolü ile ilgili şunları söyledi: “Maria’nın hayatına ve mirasına karşı sorumluluğu çok ciddiye alıyorum. Zorluğu karşılamak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Pablo Larraín uzun zamandır hayran olduğum bir yönetmen. Onunla çalışmak ve senaryosunu Steven Knight’ın yazdığı Maria’nın hikayesini daha fazla anlatma şansına sahip olmak bir rüya.”

Larraín ise “En derin ve kişisel tutkum olan sinema ve operayı birleştirme şansına sahip olmak uzun zamandır beklenen bir rüyaydı. Bunu son derece cesur ve meraklı bir sanatçı olan Angelina ile yapmak büyüleyici bir fırsat. Gerçek bir hediye” dedi.

Larraín’in imza attığı yapımlar arasında Kristen Stewart’a Oscar adaylığı getiren Spencer ve ayrıca Natalie Portman’ın başrolde yer aldığı Jackie bulunuyor. (SÖZCÜ)