Dün geceki maçı bir boks maçına benzetirsek biri ağır sıkletti, birisi tüy sıklet. Arada büyük fark var. Kalite farkı zaten tartışılmaz. Ama bu kadar fizik farkı, dayanıklılık, taktik yani ne ararsanız her şey Fenerbahçe'nin lehine. Bakmayın maçın 3-0 bit

Dün geceki maçı bir boks maçına benzetirsek biri ağır sıkletti, birisi tüy sıklet. Arada büyük fark var. Kalite farkı zaten tartışılmaz. Ama bu kadar fizik farkı, dayanıklılık, taktik yani ne ararsanız her şey Fenerbahçe'nin lehine. Bakmayın maçın 3-0 bittiğine, aldanırsınız. Averaj lazım olsaydı 7-8 farkla dahi kazanırdı Fenerbahçe.
Aslında maçın dengesini değiştiren en büyük fark G.Antep'in defansında oynayan iki stoperi. Hani İkinci Dünya Savaşı'nda Alman tankları vardı, kodu mu oturtur cinsinden. İki stoper rakibe kodu mu oturtur cinsinden değil de koyduğun yerde oturur cinsten. Sağlarından sollarına dönerken mevsimler ilkbahardan sonbahara geçiyor. Emenike sağdan aldı, soldan geçti, yandan geçti, sonunda dalga geçti, perişan etti. 
Daha da fazla rezil olmasınlar diye üzerlerine gitmedi. Allah'ı var kıyak yaptı. Böyle bir maç oynanıyor, hakemlik hiçbir şeyin olmaması lazım. Ama bizimkilerde bir rahatsızlık var, muhakkak bir halt yapacaklar. Aynı hakem, aynı maç, aynı iki pozisyon. 
Görüntüler olsa ekranı ikiye bölün, sağında birini, solunda birini oynatın, maçı seyretmeyen 100 kişiye sorun. 100'ü de size iki pozisyon için aynı şeyleri söyleyecektir. Peki maçın hakemi ne yaptı? Caner'in yaptığına es geçti, pozisyon ceza alanı içindeydi ve maç 1-0'dı. O top döndü gitti, F.Bahçe'nin ikinci golü oldu. Aynı pozisyonu 90+2'de Binya yaptı, ceza alanı dışında çift sarıdan kırmızıdan atıldı. 
Şimdi bu hakem arkadaşıma soruyorum. Birinden biri yanlış. Veya birinden biri doğru. Bence 90+2'deki doğru. Yahu hakem kardeşim F.Bahçe'nin sana ihtiyacı yok. F.Bahçe'ye yağ çekmeye de gerek yok. Nasıl olsa maçlarına gidiyorsun. O zaman niye böyle şeyler yapıyorsun? Yakışıyor mu sana? F.Bahçe'nin galibiyetine gölge düşürüyorsun. Ama sizin bir ithal eğitmeniniz var ya o sana gösterir, bu pozisyon siyah mı, beyaz mı yoksa gri mi! Yalnız ben sana bir şey söyleyeyim hakem kardeşim bu sene alayınız grisiniz.
Bu yıl F.Bahçe'yi bundan sonra yenecek 4 takım yok. O zaman F.Bahçe zaten şampiyon diyoruz. Aradaki puan farkı ne kadar olur, ona bakmak lazım.