Şarkıcı İbrahim Tatlıses, 2023 yılında ise Köln, Viyana ve Fransa’da konserler verecek. Tatlıses, 19 yıl aradan sonra geldiği Londra’da yoğun ilgi gördü. Şahmeran Entertainmet ve Divaa Organizasyonu’nda, Eventim Apollo Hammersmith’te gerçekleştirilen konseri yaklaşık 4 bin seyirci izledi.

Konser başlamadan önce sahneyi kaplayan siyah perdenin arkasından İbrahim Tatlıses’in “Allah sizin belanızı verecek” sesi duyuldu. Salonu dolduran binlerce hayranın alkış ve sevinç çığlıklarıyla Tatlıses, seyircileri ayakta karşıladı. Tatlıses, “19 yıl aradan sonra siz bu kadar kalabalıksınız. Ama benim için hepiniz teksiniz. Sizi çok seviyorum. Şu an sizlerin duasıyla ayaktayım. Hepinize teşekkür ederim. Sağ olun var olun” dedi.

GECEDE 2 TAKIM ELBİSE DEĞİŞTİ
İki bölüm halinde iki saat süren konserinde kırmızı ve fıstık yeşili takım elbise değiştiren Tatlıses, programında Kürtçe eser de seslendirdi. Konserinin büyük bir bölümünü koltuğa oturarak veren Tatlıses, sevilen eserlerin hemen hemen tamamını seyircilerle birlikte seslendirdi.

Tatlıses, şarkısını seslendirdiği esnada seyirciler arasında dans eden kadını sahneye çağırdı. Daha sonra da nereli olduğunu sordu. Kıbrıs cevabını alınca, kendisinin de Kıbrıs’ı çok sevdiğini söyledi. Gecede 21 kişiden oluşan orkestrası eşliğinde Tatlıses; ‘Haydi Söyle’, ‘Ben Her Gece Sarhoşum’, ‘Mavi Mavi’, ‘Evlerinin Önü Boyalı Direk’, ‘Dom Dom Kurşunu’, ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Caney Caney’, ‘Esmersen Güzelsin’ ve hafızalara kazınan diğer eserleriyle hayranlarını coşturdu.

Tatlıses, programının sonunda Londra’ya gelecek yıl tekrar gelmek istediğini söyledi. Büyük beğeni toplayan konser bitişinde seyirciler Tatlıses ile orkestrasını ayakta alkışladılar. (HÜRRİYET)