ABD'nin Los Angeles kentinde pazar düzenlenen Game of Thrones etkinliğine katılan Kit Harington, Snow'la ilgili dizinin nasıl gittiğine dair pek bir açıklama yapmazken karakterinin ruh hali ve neler yaşayabileceğinden bahsetti.

Game of Thrones'un finalinde Snow'un Daenerys Targaryen'i (Emilia Clarke) öldürdüğünü ve Sur'a sürüldüğünü hatırlatan ünlü oyuncu, "Bence ona sorsaydınız, ucuz kurtulduğunu düşünürdü" dedi:

Dizinin sonunda onu o hücrede bulduğumuzda, kafasının kesilmesine hazırlanıyordu. Bunu gerçekten istiyordu. O bitti. Sur'a gitmesi ona en büyük hediye ve aynı zamanda en büyük lanet.

Harington sözlerini "Bütün bu geçmişle oraya geri dönmeli ve hayatını Dany'yi nasıl öldürdüğünü, Ygritte'in kollarında ölmesini, Olly'yi nasıl astığını ve bütün bu travmaları düşünerek yaşamalı. Bu ilginç" şeklinde sürdürdü.

35 yaşındaki Britanyalı aktör, karakterinin Game of Thrones'un sonunda "iyi hissetmediğini" de sözlerine ekledi.

Yazar George R.R. Martin, Snow'la ilgili bir dizinin hazırlandığını haziranda duyurmuştu. Martin, "HBO yeşil ışık yakana kadar dizi hakkında başka bir açıklama yapmayacağını" söylemişti. Game of Thrones yıldızı Emilia Clarke da diziyi doğrulamıştı.

2019'da sona eren ödüllü fantastik drama dizisinin finalinde Harington'ın karakteri Westeros'tan sürgün edilmiş ve ulukurdu Hayalet ve Yabanıllarla Sur'un kuzeyine gitmişti. (INDEPENDENT TÜRKÇE)