LONDRA

Konsolosluk’ta DMEDD yararına piyano konseri

Başkonsolos Bekir Utku Atahan ve eşi müsteşar Özge Atahan, rezidanslarında Britanya Türk Kadınları Derneği ile birlikte Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneği yararına bir gece düzenledi .Gecede ödüllü piyanist Can Arısoy, klasik eserleri piyanoda seslendirdi. 60’a yakın konuğun katıldığı gecede, DMEDD’e bağışta bulunuldu.

Mihrişah Safa/Londra

Türkiye Cumhuriyeti Londra Başkonsolosu Bekir Utku Atahanve eşi müşteşar Özge Atahan, Britanya Türk KadınlarıDerneği ile Dışişleri Mensupları Eşleri Dayanışma Derneğiyararına bir konser düzenledi. 

Konsolosluk rezidansındaki yemekli gecede, DerneğinOnursal Başkanı Sefire Sevcan Ertaş, Muavin Konsolos Işın Topçuoğlu , Prof. Deniz Arman Gelenbe, Prof. Erol Gelenbe, Anglo Turkish Society Başkanı David Shankland ve eşi Ayşegül Shankland ile 60’a yakın konuk hazır bulundu. Etkinlikte,   23 yaşındaki  piyanist Can Arısu, DomenicoScarlatti, Franz Schubert ve Robert Schumann’ın eserleriniseslendirdi.

BTKD üyeleri ve özel davetlilerin katıldığı konserin ilk konuşmasını ev sahibi Başkonsolos Utku Atahan yaptı. Böylebir geceye ev sahipliği yaptıkları için çok mutlu olduğunubelirten Başkonsolos, konuklara hoşgeldiniz dedi. BTKD’yekendilerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür eden Atahan, derneğin çalışmalarından da bahsetti. Başkonsolos,  DMEDD’in dışişleri mensuplarının şehit yakınları ile ihtiyacıolan çocuklara yardım yaptığını ve bugüne kadar 3 bindenfazla çocuğu okuttuğunu kaydetti.