Ünlü komedyen ve müzisyen, Ata Demirer, dört sezondur kapalı gişe oynadığı gösterisi ‘Ata Demirer Gazinosu’nu Londra’da sahneye koydu. 

Most Production UK organizasyonu ile Londra’ya gelen Ata Demirer gösteriyi, dün akşam (Perşembe akşamı) Hammersmith’teki Eventim Apollosalonunda gerekleştirdi.

Başarılı komedyen, Türk Sanat Müziği'nden operaya, halk müziğinden popa ve arabeske kadar geniş repertuvara yer verdiği Ata Demirer Gazinosu geniş bir kitle tarafından izlendi.

HERKES NASİBİNİ ALDI

Beraberinde sekiz kiyilik müzisyen ve iki dansçı ile sahne alan sanatçı, skeç ve şarkılarıyla kılıktan kılığa girdi.

Ünlü popçu Tarkan, arabeskçi Ceylan, merhum sanatçı Bergen, yeni nesil popçu Aleyna Tilki ve Sezen Aksu başta olmak üzere birçok sanatçıya skeçlerinde yer veren Ata Demirer, sanatçı taklitleri ile büyük alkış aldı.

Müslüm Gürses’ten Sezen Aksu’ya, Bülent Ersoy’dan ‘Sanat Güneşi’ Zeki Müren’e kadar birçok ünlü sesi yorumlayan Demirer yaklaşık iki saat süreyle sahnede kaldı.

Türkiye’nin farklı bölgelerinin şiveleriyle gösterisini zenginleştiren Demirer’in, Yunan, İtalyan ve Küba müzik taklitleri de, izlemeye gelenlerin büyük beğenisini topladı.

Gösterisinde seyircileri de şarkılarına katan ve bazı esprilerinde kendisi ile dalga geçen Ata Demirer 11 yıl önce de bir başka gösteri için Londra’ya geldiğini hatırlattı.

Kaynak: Eurovizyon.co.uk