Avam Kamarası 1834 yangınında yanıp küle dönmesine ve 2. Dünya Savaşı’nda bombalanmasına rağmen ayakta kaldı. Şimdi yeni bir sorunla karşı karşıyayız. Covid-19 şimdiden çok sayıda insanın hayatına mal olan görünmez bir katil."

Quote Message: Bu, Paskalya tatilinden döndüğümüzde, milletvekillerimizin ve Avam Kamarası’nın farklı bir şekilde çalışacağı anlamına geliyor. Mukaddes yeşil sıralarımıza dönmek yerine, Çarşamba gününden itibaren sanal olarak toplanabileceğimizi umuyorum."

Bu, Paskalya tatilinden döndüğümüzde, milletvekillerimizin ve Avam Kamarası’nın farklı bir şekilde çalışacağı anlamına geliyor. Mukaddes yeşil sıralarımıza dönmek yerine, Çarşamba gününden itibaren sanal olarak toplanabileceğimizi umuyorum."

Quote Message: Milletvekillerinin ‘Başbakan’a Sorular’ oturumuna, acil sorulara ve açıklamalara evlerinden ve ofislerinden video bağlantısıyla katılacak olması 700 yıllık tarihimizde tarihi bir an."

Milletvekillerinin ‘Başbakan’a Sorular’ oturumuna, acil sorulara ve açıklamalara evlerinden ve ofislerinden video bağlantısıyla katılacak olması 700 yıllık tarihimizde tarihi bir an."

Avam Kamarası üyeleri Salı günü, Çarşamba gününden itibaren uygulamaya konacak yeni önlemleri oylayacak. Bu önlemler kapsamında, Avam Kamarası'nda aynı anda en fazla 50 milletvekili olacak ve milletvekilleri sosyal mesafelenme kurallarına göre oturacak. 120 milletvekili ise oturumlara uzaktan katılabilecek.