Londra’nın West End’te açılan kapısı konumundaki Angel semtindeki O2 Academy’de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere çok sayıda Türk, İngiliz, Kanadalı, İsviçreli ve Alman rock sever katıldı. Geceye sayıları 500’ü aşkın katılım oldu. Cansu Akşit ve Gülce Karaarslan organizesinde düzenlenen konsere, konumunu 20 yıl boyunca koruyan Mor ve Ötesi, ‘Bir Derdim Var’ adlı hit parçaları ile başladı. 

Mor ve Ötesi ‘Cambaz’, Sevda Çiçeği’, ‘Araf’, ‘Ayıp Olmaz Mı?”, ‘Aşk İçinde’, ‘Yaz Yaz Yaz’ ve ‘Melekler Ölmez’ gibi sevilen parçalarından oluşan 2 saatlik konserde Londralı hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. 1995 yılında 4 liseli arkadaşın kurduğu Mor ve Ötesi hayranları gecede hem şarkılara eşlik etti hem de parçalarında dans ederek, eğlendi. Konser sonunda izleyiciler, dakikalarca ayakta alkışladıkları sanatçıları alkış yağmuru altında bir kez daha sahneye davet etti. Yoğun istek üzerine tekrar sahneye gelen grup, giriş parçaları olan ‘Bir Derdim Var’ ile konserin de kapanış şarkısını söylemiş oldu.

Londra’da ikinci defa konser verdiklerini söyleyen grup, gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını belirtti. Mor ve Ötesi grubunda Burak Güven, Harun Tekin (solist), Kerem Özyeğen ve Kerem Kabadayı yer aldı.

-------

Mor ve Ötesi Grubu solisti Harun Tekin (ortada), konserin sonlarına doğru gitar kucağında yaklaşık bir buçuk metre hayaya zıpladı.

Albümleri milyonlarca satan Türk Rock müziğinin önde gelen gruplarından Mor ve Ötesi’nin konserini 500’den fazla hayranı izledi.

Mor ve Ötesi Grubu solisti Harun Tekin.

Londra’nın kuzeyinde Angel semtindeki O2 Academy’de gerçekleştirilen Mor ve Ötesi konserine gençler yoğun ilgi gösterdi. Konsere çok sayıda Türk, İngiliz, Kanadalı, İsviçreli ve Alman rock sever katıldı.

Londralı konser organizatörlerinden (soldan- sağa) Lokman Hekim, Zeynep Dalkıran, Cansu Aksit, Gülce Karaarslan ve Çağlayan Ertan.