İngiltere sandık başında: Yerel seçimler ulusal siyaset açısından ne ifade ediyor? İngiltere sandık başında: Yerel seçimler ulusal siyaset açısından ne ifade ediyor?

Dün akşam saat 19.30’da ‘Royal College of Music’teki Britten Theatre’da sahnelenen Eray’ın bu özel bestesi müzikseverlerden tam not aldı.

KATILIMIN oldukça yüksek olduğu konsere müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Ünlü İngiliz film bestecisi George Fenton’un onur konuğu olarak katıldığı etkinlikte her bestecinin eseri büyük bir dikkat ve heyecanla izlendi. Kıbrıs Türk’ü olan Işın Eray’ın değerli hocası Dimitri Scarlato’nun desteğiyle hazırladığı ‘Glamour Istanbul’ adlı bestesini müzikseverler büyük bir hayranlıkla izleyip alkışladılar. Müziğini gururla sunduğu bu projede Işın Eray, Türk kültürünü uluslararası alanda temsil etmek istiyor. Genç bestecinin bu eseri, hem film, hem de orkestra müziği alanında yeteneklerini sunmak için bir fırsat oldu.

Londra’da Işın Eray rüzgârı esti

TÜRK KÜLTÜRÜNÜ GENİŞ KİTLELERE TAŞIYOR
Sahnede gösterdiği üstün performansıyla, bu bestenin müzik kariyerinin önemli bir kilometre taşı olduğunu belirten Eray, “İstanbul filmi için bestelenen bu eserimle Türk müzik mirasını daha geniş bir kitleye tanıtma fırsatı buldum. Bunun için çok gururluyum” dedi.