Amerikan Film Yapımcıları Birliği (PGA) oyuncu ve yapımcı Tom Cruise'a meslekte 30 yıla yaklaşan çalışmaları ve sektöre katkıları nedeniyle David O. Selznick Başarı Ödülünü verirken en iyi film ödülünü Her Şey Her Yerde Aynı Anda (Everything Everywhere All at Once) kazandı. 

Böylece gösterime girdiği tarihten bu yana bir çok ödül alan film Oscar'ın en güçlü adaylarından bir olacağını bir kere daha göstermiş oldu. Son beş yılda PGA en iyi film ödülünü alan 4 filmin Oscar'ı da kazanmış olması bunun en büyük göstergesi olarak kabul ediliyor.

Ödülünü alırken 1981 yılında 18 yaşındayken ilk filmi Taps'i çekerken yapımcı Stanley Jaffe'nin bütün sürece kendisini dahil etmesinden çok etkilendiğini ve o an hayatının geri kalanına yapmak istediği şeyin bu olduğunu anladığını belirtti.

Diğer PGA ödüllerini "Navalny" en iyi belgesel, "Guillermo del Toro's Pinocchio" en iyi animasyon kazanırken sosyal farkındalığı artıran filmlere verilen Stanley Kramer ödülünü de "Till" kazandı.

Televizyon ödülleri
Televizyon kategorisinde de "The Bear" en iyi komedi, "The White Lotus" en iyi drama, "Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls" en iyi reality veya rekabet programı, "Stannley Tucci: Searching for Italy" en iyi kurgu olmayan dizi, "Weird:The Al Yankovic Story" de en iyi televizyon filmi ödülünü aldı