Ebeveynlerin çocuklarıyla sağlıklı iletişim kurmak ve çocukların sağlıklı beslenmeleri adına “Farkındalıklı anne ve baba olmak ve farkındalıklı beslenme” adı altında 17 şubat Cumartesi günü bir seminer düzenlenecek.

Psikolog Özden Bayraktar ve Di­yetisyen Öykü Uman, uzun yıllardan beri oluşturdukları deneyimlerini, bu sefer ailelere yardımcı olmak adına yeni bir seminer başlığı altında top­ladılar. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Seminerin amacı, anne ve babala­rın çocukları ile sağlıklı iletişim kur­malarını sağlamak ve çocuklarının beslenme ve yeme davranışları üze­rine bilgilendirmektir. Seminerdeki konular, çocukların yaş dönem özel­liklerine göre farklı başlıklar altında işlenecek. Bayraktar ve Uman, çocuk­ların yaş dönemi özelliklerini dikkate alarak, öncelikle doğru bakım tarzı ve iletişimi ele alacak, ardından ise, farklı yaşlara uygun beslenme alışkanlıkları ve yeme davranışları üzerinde dura­cak. Bu şekilde, seminerde, ruhsal ve fiziksel olarak çocuklarımızın ge­leceğine faydalı olmak esas amaç ola­rak ele alınmaktadır. 

Bayraktar, okul öncesi çocuklar için önemli noktalar üzerinde duracak, daha sonra farklı aile tutumları konusunu işleyecektir. Uman ise, aynı şekilde okul öncesi ço­cukların beslenmesinde nelere dik­kat edilmesi konusuna değinecek, ardında da okul dönemi çocuğu için saptanması için gereken beslenme konuları ele alınacaktır. Ergen ya da yetişkinlerin ise yeme davranışları üzerinde durulacak, bu konulardaki araştırmalara değinilecektir.

Farkındalık felsefesinin temel öğe­lerini barındıracak olan seminerde, 2 uzman bu konuda olumlu aile tutum­larının altını örneklerle çizeceklerdir”

Seminer adresi : 42 Harley Street

Seminer saatleri: 14.00-17.00

Seminer ücreti £75 olup grup indi­rimi uygulanacaktır

Ayrıntılı bilgi ve rezervas­yon için: ö[email protected] 07540174109 ve info@umannutri­tion.co.uk 07506488958 ulaşabi­lirsiniz.