ABD'li ünlü oyuncu Drew Barrymore, talk şovunda,hiçbir şeyden şüphelenmeyen eski rol arkadaşına canlı yayında sürpriz yaptı.

Oyuncu, 5 Ocak Perşembe günü The Drew Barrymore Show'da Kate Hudson'ı ağırladığında ikili, Luke ve Owen Wilson kardeşlerle yaşadıkları eski ilişkileri konuştu.

1996 ve 1998 arasında Barrymore, Luke'la beraberken, Hudson da 2006'dan 2009'a kadar Owen'la bir ayrılıp bir barıştıkları bir ilişki yaşamıştı.

Barrymore, Hudson'a, "Buraya son gelişinde Wilsonlar hakkında konuşuyorduk. Ben Luke'la beraberdim" derken ikili, bir süredir kardeşlerden haber alamadıklarını açıkladı.

Daha sonra iki oyuncu canlı yayında Luke'u aramaya karar verse de Barrymore'un 1999 tarihli komedi filmi Gerçek Öpücük'te (Never Before Kissed) beraber rol aldığı aktör Lucas Wilson'a sürpriz yaptılar.

Lucas gülerek, "Oyuncuyu mu arıyorsunuz? O ben değilim" dedi. Barrymore da "Çok özür dilerim! Şu anda birilerine telefon şakası yapıyoruz" diye yanıtladı.

Daha sonra Hudson, Lucas'a bekar olup olmadığını sorunca Lucas, "Ne o, bir TV şovunda mıyım?" diye karşılık verdi.

Kafası karışan oyuncuya, "Seni daha sonra arayacağım ve neler olup bittiğini açıklayacağım" diyen Barrymore ise şöyle ekledi: Ama şunu söylemeliyim ki aniden aranan biri için davranışın kesinlikle mükemmel ve harika. Çok havalı birisin.

Barrymore'un 24 yaşındayken oynadığı komedi filminde rol alan Lucas'ın adı yapımda geçmiyordu.

Daha önce, Ocak 2022'de Luke'la geçirdiği zamanın ayrıntılarını paylaşan Barrymore, çift olarak açık ilişki yaşadıklarını itiraf etmişti.

Barrymore "Çok eğlenceli çünkü gençken, 'Ciddi değiliz, biz sadece genciz, eğleniyoruz, hepimiz oynuyoruz, oyunculuk yapıyoruz, takılıyoruz' falan diyorsunuz" demişti. (INDEPENDENT TÜRKÇE)