5 Pazar, 5 Keyif!
1. Evde Pazar Keyfi
Klasik ve harika bir pazar günü alarmsız başlar. Alarmı akşamdan kapatmakla işe başlayın. Ardından, pazar sabahı için kahvaltı planlarınızı halledin. İstediğiniz saatte uyanıp, sizi mutlulukla saran sabahlığınızı giyip, enfes bir kahvaltı sofrasına oturmak harika değil mi? Uzun ve keyifli bir kahvaltı sonrası, pijamalarınızla geçin TV karşısına… Film, dizi, çizgi film… Canınız ne isterse, o. Zamanı hesaplamadan, stresten uzak harika bir gün.

2. Kahvaltının Mutlulukla Bir İlgisi Olmalı…
“Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı.” demiş Cemal Süreya. O zaman bu mutluluğu sevdiklerinizle paylaşın. Gelecek pazar günlerinde sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olacağınız kahvaltı partileri planlayın. Her pazar, gruptan başka birisine misafir olun. Bu etkinliğin bir kuralı olsun: Rahatlık! Pijamalar, taytlar ve rahat tişörtlerle herkes evinde gibi!

3. Tazelenmeye Var mısın?
Pazar keyfi herkes için bir başka anlam taşıyor. Bazen evde rahatça keyif yapmak, bazen dostlarla bir araya gelmek, bazen doğayla buluşmak… “Tazelenme zamanı” diyorsanız, sizi doğaya davet ediyoruz. Pazar sabahı erkenden uyanın, rahat bir tayt, rahat ayakkabılar, doğada sizin ritminize uyacak tişörtlerle atın kendinizi dışarı. İstanbul’daysanız, Belgrad Ormanı, Maçka Parkı, Emirgan Korusu, Fethi Paşa Korusu gibi yerler sizi kucaklamak için bekliyor. Başka şehirlerdeki güzel doğal alanları bize yazın, biz de haberdar olalım. Hatta o güzel yerlerde bizi etiketleyip paylaşım yapın, adresimiz burada:

4. Pazar Lezzeti
Pazar keyfi deyince, her şeyi güne başlamak olarak algılıyoruz değil mi? Günün geri kalanı hakkında da güzel fikirler ortaya koymak mümkün. Pazar gününe lezzet katmak ve bir sonraki haftaya güzel başlamak için hadi mutfağa! Enfes çikolatalı kurabiyeye fırına verin ve harika kokusu tüm evi sarsın. “Yok ben daha iddialı bir şeyler yapacağım” derseniz, o zaman harika bir akşam yemeği için kolları sıvayın. Lezzetli bir yemek herkesi mutlu eder. İşte pazar lezzeti!

5. Pazar Biterken…
Hafta sonundan damağınızda güzel bir tat kalsın isterseniz, uzun zamandır ertelediğiniz o filmi açın ve izlemeye başlayın. Film biter bitmez yatağa geçmek ve rüyalarınızda filmi görmek için pijamalarla geçin TV karşısına. Haftayı güzel bitirmek, yeni haftaya da güzel başlamak için her şey sizin elinizde.

Pazar keyfi, tüm günün güzel geçmesi, yeni haftaya güzel başlamak demek. O zaman gelsin keyif, gelsin mutluluk… Benim için pazar keyfi pijama, terlik, televizyondur diyenler için harika pijama ve terliklerPenti’nin web sitesinde! Bunlar bizden, televizyon sizden