İngiltere'de yapılan bir anketle en popüler kraliyet üyeleri seçildi. Ankette Kate Middleton üst sıralarda yer alırken Meghan Markle ve Prens Harry'nin popülerlikleri düştü.

HARRT VE MEGHAN GÖZDEN DÜŞÜYOR

Ankete katılanların yüzde 38'i Middleton'ı tercih etti. Yine aynı ankette, Harry ve Meghan'ın popülerlikleri düşüş gösterdi. Harry yüzde 11, Meghan ise yüzde 7 oranında tercih edildi. Özellikle kadınlar arasında popüler olan Middleton, erkeklerin yüzde 32'sine karşın kadınların yüzde 44'ü tarafından tercih edildi. Middleton'ın kocası William ise yüzde 36 ile ikinci sırada yer aldı. Harry ve Meghan'ın popülaritesinin düşmesi nedeniyle Galler Prensesi, İngiltere'nin en sevilen kraliyet üyesi olarak adlandırdı.

Kate Middleton, İngiltere'nin en sevilen kraliyet üyesi seçildi

Türkiye'ye Halk Müziğini Sevdiren İsim Yaşama Veda Etti Türkiye'ye Halk Müziğini Sevdiren İsim Yaşama Veda Etti

ANNELER GÜNÜ FOTOĞRAFI ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Galler Prensesi, son haftalarda yoğun spekülasyonlara ve komplo teorilerine konu oldu. Middleton'ın Anneler Günü için çocuklarıyla verdiği bir fotoğraf basına sunuldu. Ancak fotoğraftaki oynamalardan dolayı gerçek olmadığı gerekçesiyle kısa sürede dünya basınından silindi. Fotoğraf üzerinde oynamalar yaptığını itiraf eden Galler Prensesi, herkesten özür diledi.

Kate Middleton, İngiltere'nin en sevilen kraliyet üyesi seçildi