19 saat önce GÜNCEL

İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde düzenlenen bombalı saldırının faili olmakla yargılanan Suriye kökenli Ahlam Albashir 1794 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

20 saat önce DÜNYA

Steinmeier ile Erdoğan basın toplantısında dostluk mesajları verirken, Gazze gündemdeki önemli başlık oldu. Steinmeier’e yanında getirdiği döner sorulurken, konuklara Külliye'de de döner ikram edildi.

20 saat önce GÜNCEL

Avrupa Adalet Divanı, yeniden Türk vatandaşlığına başvurduğu için Alman vatandaşlığını kaybeden Türklerin davasında kararını açıkladı.

20 saat önce MAGAZİN

Ünlü televizyoncu ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın yeni kulüp satın alma planları ortaya çıktı. Slovenya Ligi ekiplerinden NK Maribor takımı, Ilıcalı'nın yeni hedefi oldu. Maribor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşmış ve ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise sahasında 3-0 kaybetmişti.

20 saat önce DÜNYA

Nina Shahverdyan ve ailesi, Eylül ayında Dağlık Karabağ'dan ayrılan 100 bin Ermeni arasındaydı.

20 saat önce DÜNYA

24 Nisan 1915 olaylarının yıldönümünde Beyaz Saray tarafından yapılan yazılı açıklamada yaşananlar yeniden "soykırım" olarak tanımlandı. Türkiye Dışişleri Bakanlığı ise "Tarihi gerçekleri çarpıtan bu açıklamalar uluslararası hukuka da aykırıdır" diyerek, kullanılan ifadelere tepki gösterdi.

20 saat önce SAĞLIK

25 Nisan, Dünya Sıtma ile Mücadele Günü. Bugün Dünya Sağlık Örgütü (WHO), dünyanın her yerinde hastalıkla ilgili farkındalık çalışmaları düzenliyor.

20 saat önce SAĞLIK

Cilt kanserinin en ölümcül türü olan melanoma karşı dünyanın ilk "kişiselleştirilmiş" mRNA aşısının denemesi İngiltere'de yapılıyor.

1 gün önce TEKNOLOJİ

Tesla hisseleri şirketin bu yıl satışların artacağı ve 2025 yılının başında daha ekonomik modellerin piyasaya verileceği duyurusunun ardından yüzde 10 yükseldi.

1 gün önce SANAT

İngiltere'nin en prestijli sanat ödüllerinden Turner Ödülü için kısa liste açıklandı. 40'ıncı yıldönümünü kutlayan ödül için dört isim seçildi.