Geçtiğimiz perşembe günü yapılan yerel seçimlerle birlikte başkanlık görevini tamamlamaya hazırlanan Londra’nın Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, pandemi döneminde gıda destek programına katkıda bulunan iş insanı Nasır Kral’a teşekkür plaketi takdim etti.

Londra’nın Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, pandemi döneminde ihtiyaç sahipleri için gıda destek yardımlarına katkıda bulunan iş insanlarına duyarlılıklarından dolayı müteşekkir olduklarını ifade etti.

Enfield Belediye Başkanı Sabri Özaydın, salgının en yoğun olduğu günlerde hükümet tarafından uygulamaya konan karantina önlemleri nedeniyle yaptıkları gıda destek projesine katkı sağlayan iş insanı Nasır Kıral’da takdir belgesi takdim etti.

Özaydın, belediye olarak o dönemde 40 bine yakın gıda paketini evinden çıkamayan, alış veriş yapamayan ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırdıklarını belirterek, o dönemde duyarlılık gösteren, Extra Cash and Carry ve Best Catering şirketlerinin CEO’su Nasır Kıral’ın da kendilerine büyük destek olduğunu söyledi.

Pandemi dönemindeki kısıtlamalar nedeniyle bir çok yardımsever iş insanıyla yüz yüze görüşüp, teşekkür edemediklerini hatırlatan Başkan Özaydın, 25 Mayıs’ta tamamlanacak olan görev süresi bitmeden ulaşabildikleri yardım severlere vefa örneği olarak teşekkür edeceklerini kaydetti.

“İNSANÎ BİR GÖREVİ YERİNE GETİRDİK”

Takdir plaketi verilen Extra Cash and Carry ve Best Catering CEO’su Nasır Kral, Başkan Özaydın’a teşekkür ederek, sorumlu bir vatandaş olmanın gereğini yerine getirdiklerini söyledi.

Yöneticisi olduğu her iki firmanın 2009 yılından bu yana toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçlarına destek verdiklerini hatırlatar Kıral, “Pandemi salgını, bütün dünyada olduğu gibi İngiltere’de de ciddi şekilde insanları etkiledi. Biz de insanî sorumluluklarımızı yerine getirerek, Enfield belediyesi başta olmak üzere, Britanya Alevi Federasyonu, cemevi, Camiler ve yöre derneklerinin destek kampanyalarına ve ihtiyacı olan ailelere olabildiğinde yardımda bulunduk. Her duyarlı insanın yapması gerekeni yaptık” diye konuştu.

Genel Müdürlüğünü Atilla Kaymaz’ın yaptığı Extra Cash and Carry ve Best Catering, yaklaşık 350 kişiyi ibtihdam eden, yıllık 90 milyon sterline yakın cirosu olan, Birleşik Krallık’taki önemli gıda tedarik ve catering şirketlerinden biri. Kıral’ın aralarında inşaat olmak üzere başka şirketleri de var. (EURONEWS)