HALİL YETKİNLİOĞLU / LONDRA

Harbiye Açıkhava konseri ardından Avrupa turnesi kapsamında ilk konserini Londra’da gerçekleştiren Tarkan, aralıksız iki saati aşkın süre sahnede kaldı. Londra’nın batısında yer alan en büyük etkinlik mekanlarından Eventim Apollo’da on kişilik orkestrası eşliğinde sahneye çıkan Tarkan konserine sözü ve müziği kendisine ait ‘Yolla’ adlı eseriyle başladı. Ardından ‘Bu Gece’, ‘Dudu’ ve klibinde eşi Pınar Tevetoğlu’nu oynattığı ‘Beni Çok Sev’i seslendirdi. Gecede, aralarında ‘Çok Ağladım’, ‘Gül Düktüm Yollarına’, ‘Kır Zincirlerini’ ‘Öp’ ve ‘Yolla’ adlı gibi herkesin özlediği ve eşlik ettiği unutulmaz eserleri de dile getiren Tarkan, programını iki yıl önce yayımlanan “10” albümünde yer alan ve yine sözü ve müziği kendine ait olan ‘Kedi Gibi’ şarkısıyla sonlandırdı. Konser boyunca enerjinin hep yüksek olduğu konser, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyicilere görsel bir deneyim yaşattı.

‘YOLLA’ İLE SONLANDI

Londralı hayranlarının yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çıkan Tarkan, ‘Yolla’adlı şarkısının sevenlerine seslendirerek bis yaptı.

Hollanda merkezli Şahmeran Entertainment BV’nin organize ettiği ve Diva Events’in de destek verdiği gecede hayranlarının kendisine gösterdiği yoğun ilgiden oldukça memnun kaldığı görülen Tarkan, kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür etti.

Avrupa’da Tarkan konserini organize eden Şahmeran Entertainment Direktörü Seyfi Atçeken’in verdiği bilgiye göre, Megastar 26 Ekim akşamı (Mannheim) Almanya, 02 Kasım (Stockholm) İsveç, 14 Kasım (Amsterdam) Hollanda, 16 Kasım (Viyana) Avusturya,

30 Kasım (Dübendorf) İsviçre, 06 Aralık (Hannover) Almanya, 21 Aralık (Köln) Almanya’da

sevenleriyle bir araya gelecek.

Tarkan, 7 yıl aradan sonra 2008 yılının nisan ayında Wembley Arena’da gerçekleştirdiği konserini yaklaşık 5 bin kişi katılmıştı.