Şehir Merkezinde BT Tower binası yanındaki Efes Restorand& Bar’da Avukat Aynur Gökyıldız’ın düzenlediği yemeğin misafir konuğu ise yaşamını Türkiye’de sürdüren Mustafa Keman Erdemol oldu. Yemekte duayen gazeteci Faruk Zabcı da dostlarını yalnız bırakmadı.

Gecede konuşan uzun yıllar Tercüman Gazetesi’nin temsilciliğini yapan Birol Yiğitcan, İngiltere’deki Türk basın görevlilerinin, birarada oldukları için Avrupa’nın başka ülkelerine göre daha şanslı şanslı olduklarını belirterek, “Birbirimizle beraber olunca mutlu oluyoruz. Hepimizin uzun yıllara dayalı dostluğu bulunuyor. Hepimizin roman gibi hayat hikayesi var. Ne güzel böyle sık sık biraraya gelebiliyoruz. Azalmayalım, sağlıkla, keyifle biraraya gelelim” dedi.

LONDRA’YA YENİDEN MERHABA’ DEDİ

Daha sonra söz alan Erdemol da yaptığı konuşmada yıllar sonra dostlarıyla yeniden buluştuğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye’ye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sorulara da yanıt veren Erdemol, yemekte dostlarıyla birlikte olmanın kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı Erdemol, Türkiye’nin siyasi durumuna değinerek, çok değişik bir süreçten geçildiğini örnekler vererek anlattı. Hiç bir zaman gelecekten umutsuz olmadığını ifade eden Erdemol, Filistin savaşı, İsrail- Türkiye ilişkileri, savaşın gidişatına ilişkin de kişisel görüşlerini anlattı.

Efes Restoranın sahibi Kazım Akkuş da sürpriz yapıp katıldığı yemek neşe içinde yenidenbuluşmak diliğiyle sona erdi. Yemeğe Faruk Zabcı’nın Türkiye Milli Ragbi Takımı Başkanlığını yapan oğlu Mert Zabcı, Kimya Müh. Müjgan Bayramoğlu, Kıbrıs’ta reklam ve medya ajansı sahibi Emre Eren Safa, FAB (UK) dergisi sahibi Cem Kaplan, gazeteci Birol Yiğitcan, Hürriyet Londra Bürosu eski çalışanı Mihrişah Safa, Flash Haber sitesi sahibi Mehmet Taisi Güzel ve roman yazarı Ayten Öztekin Storry de katıldı.

3 ülke Türkiye'den gelen vize başvurularını geçici olarak durdurdu 3 ülke Türkiye'den gelen vize başvurularını geçici olarak durdurdu