Yılın en çok konuşulan isimlerinden  Fahriye Evcen ve  Murat Yıldırım, tutku dolu bir aşk filmiyle beyazperdeye geliyor. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Sonsuz Aşk" filminin tüm detayları açıklandı.


İSTANBUL VE CUNDA'DA ÇEKİLDİ

Çekimleri geçtiğimiz yaz aylarında  İstanbul ve Cunda'da gerçekleşen "Sonsuz Aşk" filmi, vizyon için gün saymaya başladı. Yapımcılığını TAFF'ın, yönetmenliğini  Ahmet Katıksız'ın yaptığı, senaryosunu  Deniz Akçay Katıksız'ın yazdığı "Sonsuz Aşk"'ın afişi sosyal medya takipçilerinin ilgisine sunuldu.

MURAT 'PROFESÖR' OLUYOR

Filmde  Fahriye Evcen; kardeşiyle kurduğu düzende, küçük mutluluklarla yaşamını renklendiren Zeynep karakterini canlandırırken,  Murat Yıldırım ise işine bağlı, genç yaşta profesör olan cerrah Can karakteriyle izleyicisiyle buluşacak. İlk bakışta hiçbir ortak noktaları yokmuş gibi görünen, Can ve Zeynep beklenmedik bir şekilde birbirlerinin hayatlarına dahil olduklarında, aşılması zor engelleri de beraberinde getiren sonsuz bir aşkın içine düşerler.

24 MART'TA VİZYONA GİRİYOR

Oyuncu kadrosunda  Fatih Al,  Filiz Ahmet,  Zeynep Özder, Nazlı  Pınar Kaya ve  Didem İnselel,  Ege Aydan gibi isimleri barındıran Sonsuz Aşk filmi, 24 Mart'ta vizyona giriyor.

İşte Sonsuz Aşk filminin afişi: